Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2017 20:56 - разбивам..илюзии всякакви..
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 1159 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Край с илюзията "Тръмп", военната олигархия го опитоми...

image
 

Изненадващите удари на САЩ срещу Башар Асад илюстрират, че опитът за промяна на системата приключи, и Тръмп вече е подчинен на военната олигархия. Същата, която управляваше при Обама, и беше заложила на Хилари Клинтън. При това, очевидно Тръмп е тотално подчинен, и американската агресия отива далеч по-напред отколкото например при Обама, който поне успяваше да удържи напъните за пряка военна конфронтация с Русия. Сега се случва това, което се очакваше след победата на Хилари.

 

Идеята, че за броени часове може да се установи кой е виновен за химическата атака, е абсурдна. Западните сили организирано обявиха Асад за виновен буквално дори не часове, а минути след събитието. Никакво разследване, никой не мина на терен, никой не изследва дори какъв е отровният газ. Директно Башар Асад стана виновен. И това години, след като той предаде всичките си химически оръжия на... САЩ, а американски инспектори удостовериха, че вече не разполага с такива.

Освен всичко друго, Асад няма интерес от подобна атака, защото печели войната и без това. Защо му е да се излага, и да предизвиква международен гняв?

Добре е да припомним други 2 подобни случая. Босненските сърби бяха смазани с въздушни удари, след като снаряд падна на пазар в Сараево и уби 80 души - предимно мюсюлмани. Веднага сърбите бяха обявени за виновни и започнаха ударите. По-късно се оказа, че не са те изстреляли снаряда, но това се случи след години разследване. И войната беше свършила.

Саддам Хюсеин пък беше свален с обвинението, че има оръжия за масово поразяване. После не откриха дори едно пакетче с отрова за мишки там.

Т.е. западните сили са много добри в лъжовната пропаганда, с цел постигане на мръсни цели. Очевидно химическата атака е дело на някой от техните съюзници, за да се даде повод да се нападне Асад.

Всичко това води ситуацията в Сирия до абсолютна задънена улица. Единственият печеливш е Ислямска държава, тъй като застрашени от атаки, сирийските сили ще бъдат с по-слаби възможности да настъпват. От тази каша основният губещ ще е Европа, защото бежанският проблем не може да се реши и още години милиони африканци, азиатци и араби ще ни заливат.

Крайните очаквания за война между Русия и САЩ са нереалистични. Двете страни имат 70 години опит във войните без преки сблъсъци. Очевидно се удрят сега съвсем пряко, но няма да се стигне до престрелки. Нито Путин, нито американските олигарси искат чак световна война. Но урегулирането на тероризма се отлага. Близкият изток ще остане в хаос, а фанатиците още години ще имат база, от която да организират удари навсякъде по света.

Най-вероятно Тръмп е смазан чрез компроматите за връзките му с Русия. Това е абсолютен водевил, но в Америка понякога се прилага успешно.

Логично е да се очакват също нови проблеми в Украйна и на други места, където САЩ провокират Русия с цел да дестабилизират геополитическата ситуация. Твърде вероятно обаче е и руската реакция да е остра. Т.е. може скоро да бъде изгонена хунтата от Киев. Или руските самолети в Сирия, които няма как да бъдат ударени от САЩ, да увеличат ударите си срещу псевдо-умерената опозиция.

Добри Божилов
07.04.2017




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - г–н Божилов, не ми разваляйте
07.04.2017 21:00
впечатлението от вашия..хмм.. труд..
този Цирк с нашите и вашите ,се играе от многоо отдавна..
ТЕ са едни същи, да ви светна..
и си разделят Света, както им хареса..
без да им пука за никого, и от нищо..
цитирай
2. saankii - с една малка подробност..т.н.Водевил е..планиран, и „проекта“ Тръмп, също..
07.04.2017 21:04
Най-вероятно Тръмп е смазан чрез компроматите за връзките му с Русия. Това е абсолютен водевил, но в Америка понякога се прилага успешно.
цитирай
3. katara - тъкмо си говоря с една приятелка..
07.04.2017 22:12
в Калифорния от 20г.
гласувала за...ТръмпУткин
ха ха ха..хубаво лъжат тез гущери,
няма две пет..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1781154
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930