Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2016 21:01 - килъри тук ,хилъри там..
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 2839 Коментари: 8 Гласове:
10

Последна промяна: 04.10.2016 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Krassimir Ivandjiiski - Красимир Иванджийски
Защо кабалата избра Хилъри
Колосалната афера с президентските избори
10.2016

image

 

В момента, в който пиша тези редове, все още нищо не е ясно. И не е ясно дали ще стане ясно. Всичко е възможно с така наречения "казус Хилъри Клинтън", който, с нея или без, ще доминира изборите, а именно - дали изборите ще се състоят или ще бъдат отложени;

  • дали Хилъри сама ще се оттегли;
  • дали ще бъде оттеглена;
  • дали тя ще участва или неин двойник;
  • дали въобще Хилъри ще е жива до 8 ноември и т.н.

Така или иначе, каквито и да са вариантите, "казусът Хилъри" ще определя изборите в САЩ и ситуацията след тях...

...В началото ще ви припомня, че в средата на 90-те години, доста изненадващо и за мен, получих от САЩ първите документи и материали за началото на криминалната кариера на Бил и Хилъри.

Документите идваха най-вероятно от един от бившите директори на ЦРУ Уилям Колби /и от неговото близко обкръжение/, който по този начин искаше да им даде гласност по света, за да си гарантира... живота. Битката в тогавашната американска върхушка, особено срещу клана на Буш-старши, навлизаше в жесток, кървав и безмилостен етап. Така е до днес.

Защо тези документи стигнаха лично до мен? Може би, защото американците имаха повече доверие на бившите си противници, отколкото на новите си приятелчета.

Публикувах ги в "Строго секретно" и те тръгнаха по света. Въпреки това Колби беше убит в някакво инсценирано удавяне с лодка.

Убит беше и един от сътрудниците на Бил Клинтън от Арканзас – Винс Фостър /който е имал интимни отношения с Хилъри/, който стана съветник в първия мандат на Клинтън в Белия дом.

Постепенно труповете около Бил и Хилъри Клинтън се множаха, като се започне от Арканзас, където Бил Клинтън беше губернатор и участваше в наркотрафика и прането на пари от аферата Иран – Контрас през летището Мена, като се премине през наркотрафика през северните щати на САЩ и през двата мандата на Бил Клинтън, и се стигне до сегашната надпревара за Белия дом.

Някои журналисти си направиха труда да преброят колко трупа има в гардероба на това направо "убийствено семейство". Преброиха до 50. Труповете продължиха да се множат, докато се стигна до момента, в който самите Хилъри и Бил Клинтън се превърнаха в живи трупове, а заедно с тях и САЩ.

Именно в този момент, след 40-годишна кариера, Хилъри, стигна до върха и влезе в президентски дуел, като представител на демократите или по-точно на американското олигархично задкулисие, наричано още кабала, което от десетилетия последователно и невидимо преследва своите цели.

Тук ще припомня друго, много важно нещо, което други анализатори се правят, че не забелязват. САЩ въобще не са държава. Това е най-големият в историята на човечеството паразитиращ анклав /колония в началото на британската кралица и неин оръжеен плацдарм, и еманципирал се след това Франкенщайн/, криещ се зад фасадата на държава и използващ държавните институции за кражба и бандитизъм – вътрешен и международен.

Схемата е много примитивна и много действена:

1. Паразитите печатат долари чрез една частна банка, наричана Федерална резервна система, и срещу тези хартийки купуват реални активи и труд, вътре и вън от САЩ.

2. Всички дългове от печатането на доларите поемат обаче обикновените американци.

3. На стиковката на обикновените американци и паразитите от десетилетия се провежда бутафорията, наречена президентски избори, т.е. поставянето на някакъв зависим от задкулисието човек, най-добре наркоман, престъпник, болен, хомосексуалист или направо луд, който продължава да взема от споменатата банка кредити от името на 300-те милиона американци.
 

4. Дълговете могат да се надуват дотогава, докато балоните не изгърмят, като реалните собственици на територията САЩ не рискуват нищо, тъй като притежават всички реални активи, ресурси, производства и т.н.

5. През последните години под лозунга за някакво глобализиране кабалата се опита да наложи долара, т.е. кражбата и бандитизма, на целия свят.

6. В тази схема така нареченият президент е само марионетка. Последният, който искаше да унищожи този механизъм, беше Джон Кенеди, заради което беше публично екзекутиран насред Далъс именно от кабалата. Оттогава всички президенти – Джонсън, Форд, Никсън, Картър, Рейгън, Буш – старши, Клинтън, Буш – младши, Обама, са само статисти на сцената със суфлирани роли.

Така дойде времето на Хилъри Клинтън, на която задкулисието се спря още преди три десетилетия: жена на президента Клинтън, сенатор в Ню Йорк след 11 септември 2001 г., държавен секретар на САЩ по времето на "арабската пролет" в Близкия Изток – тя упорито пълзеше и беше тласкана към върха.

Всички тези години тя се съпровождаше от убийства, измами, финансови злоупотреби, съмнителни фондации... И така постепенно Хилъри стана най-мразеният в историята на САЩ кандидат за президент. Такова нещо не е имало в историята на демократите – да изберат човек, на който никой не вярва, който никой не харесва, който влачи след себе си дълъг криминален списък от убийства като Мисисипи, който обещава да ескалира напрежението на по-високо равнище от студената война, което ще доведе до ядрена война с Русия и Китай.

Разбира се, такова напрежение не е по силите и на най-здравите мъже, да не говорим за една жена. И бушонът и не издържа.

Първите признаци се появиха още през 90-те години, но станаха видими през 2012 г., когато Хилъри падна и получи травма на мозъка. След това последваха все по-сложни неща – инсулт, проблеми с щитовидната жлеза, нарушения в сърдечния ритъм, деменция, паркинсон, алцхаймер...

Повечето болести са свързани с мозъка, където най-вероятно има тромб. Постоянният живот на антикоагуланти води до неочаквани пристъпи от задушаваща кашлица, неконтролирано тресене на главата, патологична подозрителност, загуба на памет, нарушено равновесие, епилепсия...

ХИЛЪРИ. . . GAME OVER. - mileidi46 - Blog.bg mileidi46.blog.bg/hobi/2016/09/13/hilyri-game-over.1476178

Това се нарича тромбоза на венозния синус, т.е. на венозната мрежа, по която кръвта се оттича от мозъка. Там има тромб, който води до аутизъм, психопатия, енцефалопатия, заболяване на главния мозък с прогресивно поражение на бялото вещество, артериална хипертония...

Истинско медицинско чудо е, че Хилъри още е жива /или пък вече не е/, както и, че онова, от което боледува я прави чудовище с пръст върху ядреното копче.

Налице е колосална афера, с която управляващият елит на САЩ прокарва в Белия дом "своето чудовище". А там, където влезе, да си лежи на канапето, ще управляват други, както преди.

Тук се появява въпросът защо кабалата не избра друг кандидат или пък късно разбра за болестите на Хилъри. Нищо подобно. Никой не се вълнува дали Хилъри е напълно деградирала и болна умствено. Напротив. Този елит е решил, че няма друг изход освен чрез такъв жив труп да се опита да се спаси, даже ако трябва да използва ядрено оръжие.

Стигна се и до припадъка на Хилъри на траурната церемония на 15-ата годишнина от терористичните събития в Ню Йорк на 11 септември. Разкритията за състоянието й вече никой не може да спре. Появи се и диагнозата за аспираторна пневмония, водеща до смърт при пациентите с паркинсон. Появиха се и нейни двойнички. И пак нищо не е ясно...

Това е ситуацията към края на септември. Оттук нататък всичко е възможно с "казуса Хилъри":

  • да остане в надпреварата;
  • да бъде оттеглена;
  • да участва с двойник;
  • да бъде елиминирана физически и т.н.

Съдбата й се решава не в апартамента на дъщеря й Челси в Ню Йорк, където има оборудван цял медицински комплекс, а на други места, там, където през 60-те години решиха да убият Джон Кенеди и да започнат да налагат за президенти на САЩ личности, които са трансмисията между паразита, т.е. върхушката на САЩ, които са 0,1 процент от населението и 300 милиона американци, които са 99,9 процента от населението, превърнати в зомбита с фантасмагориите за някаква демокрация, конституции, права на човека и т.н.

                    image




Гласувай:
10



1. milady - къде се покриха ...„Героите за хАмерика“.. каката, лелята ,сестрата, и..ГетюГейски
04.10.2016 21:11
Х.Клинтън за Асанж: Не можем ли да го ликвидираме с дрон?!

Сайтът Уикилийкс публикува документи, насочени срещу кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Хилари Клинтън. В разпространените документи се посочва, че Клинтън като държ. секретар през 2010 г. е разглеждала възможността да ликвидира основателя на организацията, става ясно от профила на Уикилийкс в Туитър.„Не можем ли просто да ликвидираме този човек с помощта на дрон”, попитала Клинтън . Съобщава се, че на това заседание Хилари Клинтън открито е предложила просто средство, за да накара Асанж да замълчи. Първоначално заявлението й предизвикало смях в залата, но малко по-късно всички разбрали, че Клинтън не се шегувала. Уикилийкси отбелязва 10 г. от създаването си. Основателят й и Джулиан Асанж се укрива повече от 4 г. в посолството на Еквадор в Лондон, тъй като Швеция иска екстрадицията му обвинение в изнасилване. В интервю за "Шпигел онлайн" на въпрос, че в кандидат президентската кампания в САЩ Уикилийкс действа на страната на Тръмп, като отслабва Клинтън, той отговаря: "Няма да се подлагаме на автоцензура само защото в САЩ има избори. Задачата ни е да даваме гласност на материалите, които притежаваме. Клинтън е била член на правителството и ние разполагаме с най-различни документи. Г-жа президентката или г-н президентът ще продължат да представят големи властови структури в САЩ - големия бизнес, военните. Независимо кой от двамата ще влезе в Белия дом".


цитирай
2. saankii - ХИЛЪРИ. . GAME OVER. - mileidi46 - Blog.bg mileidi46.blog.bg/hobi/2016/09/13/hilyri-game-over.1476178
04.10.2016 21:23
Здравей Милейди46,
и аз имам БАН годинаи половина..
солидарна съм с теб!
и те харесвам многооо....
нищо,че си кучка, като мен ;)
признала съм те!
Моят блог е и твой...
Заповядай...
цитирай
3. mt46 - Поздрав!...
04.10.2016 22:59
Има ли съмнения коя е най-мафиотската държава?...
цитирай
4. saankii - ако ми пукаше на Дъто...
04.10.2016 23:38
щях да го скрия, ставаш жалък
ама ,кво ли си пиша и аз с анонимни педали...
не се мори с мен а гушкай там кокошката...
поне да ти е топло...
цитирай
5. saankii - забравих да се копна , аре лекаа ,ГейМане
04.10.2016 23:40
Geytmanе , продължаваш с глупотевините..
23:33
аз съм задала Тeма бе, човеко
не коментирай мен...
не си никак оригинален...
наистина,Трол ли рОботиш,
или просто си ...природнотъп?
цитирай
6. getmans1 - Geytmanе, продължаваш с глупот...
04.10.2016 23:58
saankii написа:
Geytmanе , продължаваш с глупотевините..
23:33
аз съм задала Тeма бе, човеко
не коментирай мен...
не си никак оригинален...
наистина,Трол ли рОботиш,
или просто си ...природнотъп?


... „Кокошка е добре казано и заради това благодоря Краво / не се сърди на мен, твоите дружки ти определиха така а Смарангоча после си „редактира“ постинга но коментарите са си още там/
Тъпа работа и не ми е ясно защо ме караш да ти припомням тези неща!?

цитирай
7. saankii - не си по Темата, бе досадник, защото имаш 2 гр.акъл...
05.10.2016 08:16
и, нареждай Геополитиката у вашето село ..
аз не съм търпелива като Черния Помпадур..


цитирай
8. saankii - изчезни, изкукал Трол..две думи не можеш да ми опонираш..
05.10.2016 09:47
Темата е Килъри Адолф Хитлер Клинтън,смотаняк..
а, не моята скромна особа :)))

Последни 20 регистрирани посетителя


09:37 - born
07:59 - getmans1
01:11 - getmans1
00:26 - getmans1
04.10 23:36 - getmans1
04.10 23:36 - merlin68
04.10 23:21 - merlin68
04.10 23:07 - getmans1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1780457
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930