Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2015 14:30 - “дъното“ /на / мая...
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 624 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 01.08.2015 14:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
             БЛОГ  БЕ ГЕ ТО, КОЛАЖА Е ....от СВОБОДНАТА ИНТЕРНЕТ МРЕЖА !?                                        
               gogo48.wordpress.com3626 Ч 4019Bildersuche
                      Мая Манолова рекламира БСП като циркаджийска партия пред Николай Бареков

imageДве седмици Мая Манолова не се показваше из телевиденията. Вероятно дописваше дисертацията си – „Връзката между текста на „Анна Каренина” и кода на софтуера за обработката на изборните резултати”. Може пък да е диплела разбиваща студия - „Ролята на Коритаров за рецепцията на Бекет и Йонеско сред селския пролетариат на БСП”. Каквато и да е причината за сърцераздирателното й отсъствие от медиите, в понеделник навакса. Бойко Борисов може да се успокои и да не звъни на продуцентите на TV7. Мая Манолова рекламира БСП като циркаджийска партия пред Николай Бареков. Най-сетне стана безпощадно ясно защо Сергей Станишев посрещна хората на Б.Б. с прословутото „Здравейте, циркаджии!”. Явно му е работен навик на председателя на БСП – така си ги поздравява своите „майчета” и „миковчета”Какво друго освен селски циркаджилък е да се бръщолевят глупотевини за спецслужбите от образцова безхаберница по темата като Мая Манолова. Вместо в тв студиото да е страхливец за пример като Михаил Миков , който да обясни защо е направил Станимир Флоров шеф на бопаджиите, след като в НСС има разработки срещу него, при Николай Бареков е кацнала една „пчеличка”. Притеснението на М.М. нажали добротворните ни сърца. По едно време мислехме, че ще колабира, милата. Повтаряше „до, до, до”, докато се сети какво са й казали да рекне. И как само се сети – не била, милата, спец по службите, не била много навътре в структурите им, редна Манолова. Веднага го потвърди. Доколкото знаела имало разработки на „Националната СЛЕДСТВЕНА служба” (?!?!) по случая „Флоров”. В този миг прекрасен Атанас Атанасов мълчеше като комунист на разпит, пардон. Да не би пък Ат.Ат. да е бил шеф на НСл.С, а не на НСС?

Колко гаргара и гавраджийство може да понесе такава като Мая Манолова? Кой гаден гербаджийски диверсант насади бесепарите? Вместо да се вихрят по темата, хората на Станишев се дънят с такава като Манолова. Да не би пък Бойко Борисов да не спира да хвали Мониката на Станишев, защото всъщност тя работи за него? Благоверната на Сергей Станишев уж дърпа всички конци в кампанията на БСП, а позволява да се случи кашмер като този с Мая Манолова. Да не би Мониката да е диверсант на Бате Бойко? Или самата М.М. е негов човек чрез бивши сини кметове, ценители на неотразимата гиздосия на софтуерната специалистка, чрез такива като Фози и Джуджето (това в студиото не се брои…)? Колко компетентно, ех, говори Мая Манолова за доклада на Държавния департамент на САЩ за родните меверейски практики. Чудо. Не била чела доклада, но от извадките от агенциите си правела изводи. Това превод, това подбор, това контекст – да не би да анализира „Анна Каренина” червената кооператорка?! Селските кметове явно са пропуснали да развият английския й, наблягайки на друго…

Долу ръцете от Мая Манолова! Да не сте посмели да я иронизирате! Кой ще ви разсмива в предизборните утрини? М.М. не трябва да излиза от тв студиата. Б.Б. немедлено да звънне на всички познати продуценти и да ги помоли по своя неотразим начин да канят неспирно циркаджийката на БСП. Ако пак я скрият червените за две седмици, може и да спечелят изборите. Как да го допусне Бате Бойко това? Само Мая Манолова може да го спаси – „Анна Каренина”, Йонеско, Бекет, Калъраш, пардон и прочие, служби, цирк, от всичко отбира. Мониката на Станишев не бива да си гризе маникюра. Българите си падат по сеира. Тя им осигурява зрелища, докато бесепарите пискат, че няма хляб. Какво повече? Майчето и Мониката, циркаджийките на Сергей Станишев, ще спасят БСП. Такива като Андрей Райчев (този какъв „смелчага” е, бедна ви е фантазията, както казваше Белия…)се развяват като евтини червени пропагандисти и нервят Бате Бойко. Лоши хора. А не бива да се нерви Б.Б. След скучни чичковци като Кольо Социологията само Мая Манолова може да разсмее публиката. И го прави. Едно не е ясно. Защо протестират пчеларите? Циркът „Пчеличките на Мониката” продължава турнето. Да не сме ви чули да наричате пчеличката майка „куха лейка”!

bgsniper.com

 

Протест във Варна срещу избора на Мая Манолова за омбудсман

image

Нека изкажем нежеланието си много(не)уважаемата г-жа Манолова да заема длъжността на омбудсман. Нека й дадем повод отново да заяви, че протестиращите са платени и си плащат почивката с парите от протестите.
Нека заявим на г-жа Манолова още преди да е стъпала в длъжност - ОСТАВКА!!!

Да избереш Мая Манолова за омбудсман е равносилно на това да избереш Делян Пеевски за шеф на ДАНС.
Очакваме Владо Кузов да бъде предложен за шеф на Държавна агенция за закрила на детето и братя Галеви за главни прокурори.

Събитието под наслов "Протест срещу избора на Мая Манолова за омбудсман" е насрочено за 19:00 ч. тази вечер пред Часовника до Община Варна.




Гласувай:
4



1. saankii - марине, ти поне заслужаваш Първа ....
01.08.2015 14:32
2. mt46 - И още нещо ще споделя, защото е силно и вярно...
30.07 23:25
НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙТЕ!

Ivelin Lyubenov:
"Виждам спонтанни изблици на гняв: Ударихме дъното! (Мая Манолова - омбудсман)
Без да съм адвокат на тази жена, чиито изяви не следя, нима Цецка Цачева не е дъно?
Нима Цветан Цветанов не е дъно?
Росен Плевнелиев?
Бойко Борисов?
Нима Сотир Цацаров не е дъно?
Не е ли дъно Вежди Рашидов, както и Божидар Димитров?
Не са ли абсолютно дъно на дъната Кънев, Лукарски, Кунева и прочие от РБ?
Всички са дъно.
Но не от сега...
Тези дъна са следствие на други дъна и предхождат още по-дълбоки дъна...
Защото България е отвъд точката на обратимост...

Благодарение и на вас, на които ви се привижда, че някое дъно е по-плитко от друго дъно...
А всъщност никое дъно няма дъно!
Защото две неща са безкрайни...
Второто е наша запазена марка.

Ние не се борим срещу системата, ние се плицикаме на морето и викаме: Аууу, тая ли к...ва, какво дъно!
Дъното сме всички!
Ако трябва да диференцираме, в най-дълбоките дъна са гласуващите - те са съучастници на унищожителите на отечеството ни!
Те легитимират системата!

Всички в политиката са к..ви, ако бяха нормални - нямаше да са там!
Може би мъжките к..ви са ви по-поносими?!
Лично на мен - не!

И не знам от Омбудсмана каква реална полза има, но от президентската институция например няма никаква, напротив, тотална черна дупка - защо не рИвете да я закрием?

Взирайте се в бълхата, пък не виждате, че юрганът ви се е запалил и къщата ви ще изгори!
Всъщност тя вече е почти изгоряла, не забелязахте ли?"
цитирай
2. blag0rodka - Здравей колежке.
01.08.2015 14:47
Ти в България ли си? Може да се срещнем да говорим за бизнес. Имаш ли 50 хил. евра?
цитирай
3. milady - Не ми стига ...Въжето на Врата ...
01.08.2015 15:10
ами и минуси имам....
ха ха хаа....
конкуреншъна ме прави 10 пъти по силна, анкезагубанке ....
Лейди Джулия / Първата Агентка на Нейно Кралско Величество/ забрави ли ?
цитирай
4. blackpredator - Юлке
01.08.2015 16:34
и ти на копипейст ли го удари?
още една съчка към кладата на Хус.бг

Мая обдусман и Баце премиер, суа-суа де викат арабеските...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1780771
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930