Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2022 08:14 - Истината за славните Украински лъвове
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 3284 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 18.05.2022 08:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Полк. Николай Марков: Сега ще ви кажа истината за славните Украински лъвове Понеже живеем в една по-специфична „демокрация”, която ни лишава от правото на свободен достъп до истинска информация, бих искал да ви споделя някои неща относно продължаващата война между НАТО и Русия в Украйна.

image
За славните Украински лъвове, които „правилните“ Евроатлантически медии ни представят само в две състояния – контраатака и изтегляне. За тях моля да забравите временно! Те никога не са победени в битка, нито пък на Света има армия, която може да ги победи.

Истината, поне според моите информатори от местата на събитията, ама не от местата, където няма война и където са пратени нашите „журналисти“, нещата стоят така: На Източния фронт истинската Украинска армия не разполага с нито един натовски патрон, не разполага и с натовско въоръжение. Леките им оръжия са древни руски пистолети, стари автомати „Калашников“ и леки картечници – все от времената на СССР. Всяка пратка с модерно Западно оръжие, която прекоси границата на Украйна, бива своевременно унищожавано от Руските високоточни оръжия. Затова НАТО вече не прави и опити да ги доставя на Киев, а ги струпва по резервната си отбранителна линия в Полша и Румъния.

Защитните им средства са меко казано открития на Украинската археология, а тила им на практика не съществува. В общи линии редовната Украинска армия няма нищо общо с видеоклиповете на хората на Арестович в Киев, разпространявани за пропагандни цели.

Добре въоръжени са наемниците, джихадистите и нацистите – общо към 40 000 Души, но те нямат нищо общо с редовната Украинска армия. За тях не важат също така конвенциите на войната (милосърдие към военнопленниците, да не се убиват и измъчват цивилни и прочие според тях баналности) и тези момчета добре разбират каква случка ще им се случи, когато бъдат заловени в сражение или при други обстоятелства.

Относно управлението и използването на високотехнологичните натовски играчки, които най-често са летящи и хвъркащи, операторите им не се намират на Украинска територия, нито пък са Украинци. В сравнение с истинската Украинска армия, всички тези взети заедно са по-малко от 8%. Така стоят нещата на фронта. Затова Русия не обявява тотална война, защото целите й са наемниците и нацистите!

Какво искам да кажа с това?

Никой истински Българин не мрази Украинците, защото те всъщност са Руснаци, хванати в плен от политически и професионални терористиТочно както сме хванати и ние в момента, но при тях хватката е по-смъртоносна! Поне засега. Повечето от Украинците, мобилизирани на фронта, са с Руско самосъзнание, но ако кажат и дума за това биват осъждани по военновременните закони. По най-бързата процедура – разстрел!

Това е скрит геноцид, който реално може да се случи и у нас. Това е и причината Русия да забави хода на военните действия – Руснаците знаят много добре, че срещу тях стоят по принуда в окопите други Руснаци – техни братя, сестри, братовчеди, тъстове и приятели. Всякакви Руски хора, които искат да са при братята си от другата страна. И тук е ролята на „Азов“-ци, „Айдар“-ци и вся остальная сволоч. Те са заградителните отряди, които стрелят по всеки, който тръгне да се предава.

Този сценарий е най-мръсния и на практика представлява заложничество в полза на терористи!!! Нито един Руски войник не иска да прегази милиони свои на фронтовата линия! Иска да ги изведе оттам и предпази, но това става много, много трудно.

Хайде, сега си представете ако това наше престъпно държавно американофилско управление начело с ПростоКир обяви мобилизация на всички мъже от 18 до 60 години и ни изпрати на война срещу Руснаците! Колко от тия хиляди Български мъже ще искат да се бият с Руснаците?

И досещате ли се какво ще стане, ако откажем да воюваме – полеви военен трибунал и смърт чрез разстрел. И защо? Само защото тези, които ни изпращат да се бием срещу нашите Освободители, са Национални предатели и целта им е братоубийствена война.

Не Американци, Англичани и Французи да умират в бой, а Славянските православни народи да се самоунищожат. Който откаже да убие брата си – разстрел. Незабавен, неотменим и напълно законен разстрел!?

Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им на Англосаксите ние, Българите?! ”

Полк. Николай Марков

15.05.2022

СТАМАТ










Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393655
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168