Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2017 13:48 - отговора ми ...
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 2467 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 06.06.2017 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
          “колкото повече, толкова по-добре и  повече/ veseverka blog bg :)

Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение (Точно! Точно това съм се опитал да изложа в моите книги и разговори

    
Статия от Дейвид Айк, публикувана в неговата интернет     страница http://davidicke.com/

Ключ за разбиране на илюминатите 
и на света, в който живеем
  

И така, отново нека обобщим. “Рептилоидният” мозък е най-стария дял на мозъка. Той има две полукълба, точно така, както неокортекса, и би могло те да се свързват функционално с лявото и дясното полукълбо на самия неокортекс. “Рептилоидният” мозък се състои от горна част на гръбначния мозък и основни ганглии, diencephalon, и части на средния мозък - всичко това разположено в горната част на гръбначния стълб, като една главина в средата на човешката глава.

Би могло да си представим основната сърцевина на нервната система и да тръгнем от първообраза на мозъка на бозайниците, (подобно на “рептилоидния” мозък разположен около него), които в продължение на “Триасичния период” са изчезнали, като са осигурили връзката между динозаврите и бозайниците. 

Всички сегашни бозайници притежават този “рептилоиден” комплекс, включително и човека. (Станало е преплитане при съединяването на “рептилоидната” ДНК с ДНК на бозайниците и това довело до създаването на Илюминатската рептилоидна кръвна линия, което е дало възможност за най-чистата форма от това преплитане да застане между човешката и “рептилоидната” форма). 

Като първо и основно отличително качество, проявяващо се чрез рептилоидния мозък, това е стремежът за установяване и защита на територията. Това се явява резултат от изключително силната “воля за власт”, отличителна черта между гущерите по време на ритуалното поведение в хода на състезанието между тях и ожесточена битка за надмощие. Тези животни имат красиви цветове и като останалите гущери използват стремителните удари на главата за своето утвърждаване и агресивна наклонност. В състезанието агресията им се развихря и дава начало на сериозен двубой. В победата те са тиранични диктатори до крайност. При загуба те изгубват своята окраска, изпадат в депресия и умират след две седмици (точно това е класическото поведение на илюминатите. Борят се помежду си и с човечеството до смърт, за да наложат своята воля и надмощие. Победителят взема всичко).

Поне пет вида човешко поведение водят своя произход от рептилоидния мозък. Те биха могли да се именуват: “изопрактично”, “предпазно”, “възстановително”, “тропистично” и “измамно”. Без да ги дефинирам, бих могъл да се опитам да обясня, че в човешкото поведение тези видове дейност намират израз. Завладяващо-принудително поведение; ежедневни ритуали и суеверни действия; робски конформизъм и преклонение към традиционно старото; церемониално служене за възстановяване; послушание както и в легалните религиозни културни и други работи. 

(Ако трябва да направя бърз обзор върху поведението на илюминатите, би било един вид изреждане, подобно на горното, на отличителните черти на рептилоидния мозък. Те изразяват всичко онова от следствията на това поведение – “завладяващо-принудително”, даващо приоритет на техния план на всяка цена, привързване с ритуали, церемонии, символизъм. Мания, фикс идея за величие. И да, да! Всички възможни начини за измама.)

Важно е за хората да знаят основните моменти, свързани с мозъка на рептилоидите, защото това разкрива от къде произлиза характера и поведението на илюминатите, както и как, и защо, хората биват манипулирани мисловно и емоционално по начин, познат досега от телевизията и другите визуално-мисловни методи. Същото това нещо, се отнася и за манипулацията върху рептилоидната част от човешкия мозък.

МОЗЪКЪТ НА РЕПТИЛОИДИТЕ (МОЗЪКЪТ НА ВЛЕЧУГИТЕ)

А сега нека да вникнем под повърхността на видимото, под неокортекса и някои части на нашия мозък, които все още представляват мистерия, за разлика от сравнително по-познатите като “по-горните” или т.нар. младенчески дялове (явяващи се като най-младите дялове на човешкия мозък). Тези древни центрове на интелигентността са позволявали на живота да се развива и оцелява в различни форми от милиони години насам. Те не би трябвало да се поставят на страна, въпреки че те не говорят с езика на неокортекса.

   Всички книги на Дейвид Айк и биография — Orange Center https://www.orangecenter.bg/author/deyvid-ayk.html       image




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - най най накрая, реших да дам подробен отг. на мойта Любима весела../чети, какино, безплатно е ..
06.06.2017 13:51
Важно е за хората да знаят основните моменти, свързани с мозъка на рептилоидите, защото това разкрива от къде произлиза характера и поведението на илюминатите, както и как, и защо, хората биват манипулирани мисловно и емоционално по начин, познат досега от телевизията и другите визуално-мисловни методи. “

уж ,знаеш 3 езика..
само с преводи и парички, не става..
иска се Акъл, какина малка и слаТка..
моля, удоволствието е мое
Юлия ..
цитирай
2. saankii - тези книжки ги има и на БГ пазар, весевер..
06.06.2017 14:19
около 13 € струва едната..


Всички книги на Дейвид Айк и биография — Orange Center
https://www.orangecenter/author/deyvid-ayk.html
цитирай
3. milady - https://youtu.be/TS-unEmQIXY
06.06.2017 14:32
ето и кратко видео за Холивуд и манипулациите /проекта МК Ултра
което Кукловодите налагат посредством аудио визуални сложни похвати..
писала съм многоо пъти по Темата/приоритетна за мен..
както и за Трансхуманизма..
за това повече..утре...
цитирай
4. saankia - веската да не я прибраха , да си почине..в Психото..
07.06.2017 23:21
или,Любимият, дето я чакал 5г..се върна?
а тя ми го пробутва..
старият ерген на мен..
цитирай
5. krassko - Като гледам май си прихванала от ДНК-то на хлебарките.
09.06.2017 16:11
цитирай
6. saankia - не виждам добра идея в диалог с един дебел стар..скрит Мишок..
20.06.2017 13:47
5. krassko - Като гледам май си прихванала от ДНК-то на хлебарките.
09.06 16:11
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766566
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031