Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2017 09:44 - чурулик.. чурулик..
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 1532 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                image

Дни след като влезе в Овалния кабинет, новият стопанин на Белия дом обяви, че „ще предприеме мащабно разследване на изборните измами“ през ноември миналата година… Чуруликанията[Tweets. Тоест, оповестяване чрез т. нар. социална мрежа “Tweeter”.] на президента в сряда [25 януари т.г.] не заявиха специално желание за преразглеждане на президентските избори през 2016 г., на които той победи в електоралната колегия, независимо, че Хилъри Клинтън спечели с повече от 3 милиона гласа.

Ще настоявам за голямо разследване на ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ, включително на онези, регистрирани да гласуват в два щата, на тези, които са извън закона, и… даже на онези, които са регистрирани да гласуват, но мъртви (а мнозина – от дълго време). В зависимост от резултатите ще укрепим процедурите за гласуване!“ – написа той в две послания.“

www.youtube.com/watch

Верният отговор в спора дали САЩ са олигархия или плутокрация, е: И двете, както твърди конгресменът Алън Грейсън. Никой не смее да признае, че имаме работа с диктатура на парите, притежавани от тесен кръг свръхбогати люде. Те представляват световна номенклатура и се намесват в политиката на почти всички държави на планетата. За тези твари животът на народите няма никакво значение. Единствено важни са целите, които преследват.

Какво би казал Давид Драш, бившият главен равин на Париж, който преди 170 лета се покръстил? Навярно отново щеше да зададе въпроса:

„Какво могат да свършат най-мъдрите мерки на властите във всички страни срещу широкообхватната и перманентна конспирация на един народ, който като обширна и здрава мрежа се е разпрострял върху цялото земно кълбо, и който насочва мощта си, за да обсеби всяко случващо се събитие, стига да е в интерес на името Израел?“[David Drach, Chevalier, P. L. B. – “De l’Harmonie entre l’Eglise et la Synagogue”, Tome premier, Editeur Paul Mellier, Paris, 1844 г., стр. 79.] 


Да попитам: Какво би могъл да стори президентът Доналд Тръмп, който се намира под чехъла на ционистите? Нали затова го принудиха да назначи своя зет, еврейския активист на ционисткото движение Джаред Кушнър, съпруг на дъщеря му Иванка, приела юдаизма? Без решението на могъщото еврейско и произраелско лоби „Козът“ щеше да развява перчема си по вашингтонския “Pennsylvania Avenue” и да гледа Белия дом през крив макарон.

Той, милиардерът, от когото се очаква да управлява в името на богатите, предлага само социалистически мерки. Зарежете онова, което плещеше по време на предизборната си кампания. Не обръщайте внимание на указите, които подписва. Не е работа на добре организирана капиталистическа държава да се превръща в предприемач и да се грижи за създаването на работни места. Това е социализъм.

То издава отсъствие на пазар и управление на една висша номенклатурна класа единствено в интерес на нейните представители. Точно както беше тук и продължава да е днес. Както стана във всички уж бивши социалистически страни и на първо място в СССР, превърнал се в Руска федерация. Не е ли все едно как ще наричат Номенклатурия?
САЩ са бивша империя, икономически слаба страна с тоталитарно управление на една партия – комунистическата. При това силно зависима от настроенията и волята на ционистите. Водят ги „първа икономика“ на земята и „единствена свръхсила“, както навремето СССР. Всички нещастници, които бяхме принудени да обитаваме огромния съветски концлагер и не се отказваме да научаваме и мислим, отлично знаехме, че това беше тежко болен колос с прогнили глинени крачка.

Както преди дни прогнозира в едно от изданията на неоконсерваторите евреинът Анатол Лийвен, професор в Джорджтаунския университет в Катар и член на Фондацията „Нова Америка“ във Вашингтон,[Един от инкубаторите за интернационални мръсници, основан от неоконсерваторите – до един бивши комунистически екстремисти.] „може би ужасната перспектива за САЩ е да бъдат глобална суперсила с вътрешна политика като тези във Филипините и Аржентина“. И стига до заключението, че „САЩ е олигархия“, запътила се към Третия свят.
[“Is America Becoming a Third World Country?” by Anatol Lieven, “The National Interest”, nationalinterest.org, Washington, DC, January 13, 2017 г., online: http://nationalinterest.org/feature/america-becoming-third-world-country-19050
В САЩ това е станало доста преди Европа. Скоро след като тази система била наложена в Русия, а след това в Монголия.

Имате ли представа как през есента на 1932 година сакатият еврейски социалист Франклин Делано Рузвелт е бил назначен за стопанин на Белия дом? Използвали системата „Тамани Хол“. Обяснявал съм откъде произлиза названието й и какво представлявала тя. Накратко, наричали Тамани Хол седалището на нюйоркската община през първата половина на ХХ век. Тогава лидерите на еврейската организирана престъпност в града – все имигранти от Руската империя, по-малко от Германия и Австро-Унгария, извили ръцете на синдикалните лидери. И започнало масовото принудително участие на работниците на избори. Оттам и синдикат като нарицателно за организираната престъпност.

Та в разгара на икономическата криза, при смазващата безработица, през 1932 година из целите Съединени щати събирали безработните в бригади за гласуване и ги отвеждали с камиони до избирателните бюра. Известно е, че при „избирането“ на Рузвелт били счупени рекорди. Някои безработни гласували по 12, 13 даже 15 пъти!

  Напомня една повест на Николай Гогол. И това е „демократичният пример“, който човечеството е длъжно да следва във фазата на глобализацията? Халал да ви е! Не случайно само комуняги и ченгета станаха „евроатлантици“. Гнусно!
Такива работи. 

 със съкращение ...
diagnosa.net/



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - ако ви мързи да четете..поне гледайте какви ги вършат, и все пак..без четене НЕ става ..
30.01.2017 10:31
Да попитам: Какво би могъл да стори президентът Доналд Тръмп, който се намира под чехъла на ционистите? Нали затова го принудиха да назначи своя зет, еврейския активист на ционисткото движение Джаред Кушнър, съпруг на дъщеря му Иванка, приела юдаизма? Без решението на могъщото еврейско и произраелско лоби „Козът“ щеше да развява перчема си по вашингтонския “Pennsylvania Avenue” и да гледа Белия дом през крив макарон
цитирай
2. katara - такива работи..
30.01.2017 11:16
Напомня една повест на Николай Гогол. И това е „демократичният пример“, който човечеството е длъжно да следва във фазата на глобализацията? Халал да ви е!
Не случайно само комуняги и ченгета станаха „евроатлантици“. Гнусно!

Такива работи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1767325
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031