Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2017 08:00 - шитня
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 1378 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 27.01.2017 08:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


  

  следва….

  милата ми розово –кафява

  хАмерика... “Защо ще загине Америка”-
 Олег Платонов Posted in Любопитно By admin On юни 12, 2013


Преди всичко хората стават заложници на една обществена социална система, в която им е съдено те да се появят на бял свят. Но може ли те да бъдат обвинявани, че са се родили, да речем, Чингис хан или Хитлер? А всъщност те са първите жертви на чудовищните обществено-социални системи.

Започвайки нелицеприятния, безпристрастен разговор за Америка, аз, разбира се, не искам да засегна повечето от обикновените американци, а също всеки психически здрав човек в неравностойно положение (не в по-малка степен, отколкото хората, които са живели по времето на Хитлер или Чингис хан).

Иде реч за това, че безбожната, антихуманна и силно тоталитарна система, подобна на американската, въобще няма право да съществува, така както всяка друга империя на злото. Системата на американизма не е нищо друго, освен едно паразитно съществуване за сметка на ресурсите на други държави, на насилие, измама, експлоатация и ограбване на други страни, която трябва да бъде унищожена с общите усилия на човечеството. В противен случай то няма да оцелее.
 

 Америка не е държава и не е нация. Това е просто една голяма територия, в която временно са настанени имигранти от различни страни. Основното нещо е, че Америка е лишена от фундаменталната основа на твърда държавност – националното ядро, като сърцевината на всеки народ.  Това, което се нарича американски народ се явява не е качествено, органична и самобитна идентичност, а  изкуствен конгломерат от чужди помежду си физически лица, обединени от една обща страст за консумиране и печалба, и инстинктивен страх от отговорност за общи престъпления срещу човечеството.  Такъв конгломерат може да съществува консолидирано само в относително тесни интервали от време и, както показва историята, се разпръсква при първите сериозни трудности и предизвикателства, с които Америка още не е имала възможност реално да се сблъска, и на ръба на който тя вече стои.
Възникване на  САЩ като империя на Злото

Съединените американски щати възникват като епицентър на еврейско -масонската цивилизация. Страната се развива главно под влияние на еврейски елементи и е, според В. Зомбарт, “еманация на еврейския дух”. Всички сили на злото, като жестокостта, покварата, корупцията и пр., присъщи на юдео-масонската цивилизация, са въплътени в историята САЩ, като най-пълно и последователно явление в жялата история на Човечеството. През 1905 г., президентът Рузвелт се обръща към евреите в САЩ с приветствено писмо по повод на 250-годишнината от създаването на първото еврейско селище в Съединените щати. Като описва заслугите на евреите за САЩ, той заявява без заобикалки:

    “Евреите са помогнали за създаване на държавата ни”.

Бившият президент на САЩ, Гроувър Кливлънд, по същия повод казва:  “Малко хора – или дори изобщо никакви – от съставляващите американския народ националности не е оказал по-голямо, пряко или косвено, влияние върху развитието на съвременния американизъм, от еврейския народ”.
 

Системата на еврейската търговия с негри, например през 18-ти век, е изградена по следния начин (технология):
На територията на Африка, от търговците с роби, били създавани предварително звена от дилъри, които по всякакъв вид начин (насилие, упойване, измама) хващали негрите и ги оковавали в пранги или вериги.
      От САЩ идвали кораби, пълни с алкохол, на които, след изпълнението на операция “огнена вода” нещастните роби се търкаляли из трюмовете, затворени като животни, при това, оковани. Храната и водата се подавали през тесни процепи, чрез които човек не може да пропълзи. Преди заминаването на кораба за Америка, капитанът-робовладелец се разплащал с дилърите-робосъбирачи. За всеки негър давали или 400 литра разреден алкохол (обикновено под формата на ром), или 40 кг. прах, или дори до $ 18-20 кеш. (б.пр.- Дали бартерът, като понятие, не датира от тогава?)
  Корабите с роби, пристигали в САЩ, и тук, чрез мрежи от различни форми на разпродажби, негрите са продавани на територията на страната. Цената на един роб достигала $ 2000. Вече в средата на18-ти век, всеки шести жител на източните Съединени щати е бил роб-негър.

Еврейски търговци на роби обяснявали значителната цена на един роб по това време, с високата смъртност сред негрите по пътя от Африка до Съединените щати. В действителност, според историческите източници, от всеки десет негри до крайбрежието на САЩ често достигал само един. Само за периода 1661 – 1774 години от Африка до Съединените щати са били доставени близо един милион живи роби, като повече от девет милиона умират по пътя. Приходите на еврейските роботърговци от тази сделки, по цени към средата на 18-ти век, е не по-малко от $ 2 милиарда, астрономически сума за онова време. Доход, който ще укрепи властта на еврейския финансов капитал

Савършено очевидно е, че държавната политика на САЩ, относно коренното население на Америка, възпроизвежда еврейския Талмудистки модел на отношение на евреите гоите (goyam, аkumu, nohri и т.н.). Същото отношение към останалите хора, като животни, същите ужасяващи жестокости и чувство на всепозволеност, присъщи на фанатичните евреи.

Отношението към земята и собствеността на индианците като ничии, свободно възпроизвежда едно от основните правила на Талмуда, когато се счита собственоста на не-евреите като “свободно езеро”. Водени от този принцип, юдео-масонското американско правителство през 1899 г. стартира нов акт на грабеж на индиански земи, наскоро записани за тях “завинаги”. Правителството на САЩ, подобно на еврейските болшевики в Русия, е решило отново да конфискува земята на индианците. Била е проведена всеамериканска кампания под названито “Надпревара Америка” – “Расова Америка” (“Race Аmerica”).

 Първоначалното натрупване на капитали, позволило на САЩ да развиват успешно своята икономика, беше направено за сметка на търговията с роби, експлоатацията на робите, грабежа на собствеността на индианците и техните територии. Митът за американски колонисти, че със своя труд са усвоили земите на Новия Свят е едно и също изобретение, както и мита за американската демокрация. По-голямата част от земята не е усвоена от белите, а от индианците.Тези земи, на които белите завоеватели, започнали от нулата, са отгледани и култивирани от ръцете на робите.

Белите нашественици унищожават високата цивилизация и култура на индианците, които по своето духовно и морално развитие са много по-висока от юдео-талмудическата, доближаващи се дохристиянската вяра и цивилизация. Патологичната жестокост и алчност, присъща на белите нашественици от Северна Америка, са напълно чужди на индианците. Те правилно видяха тези бели непознати хора, не съвсем нормални, повредени, заслужаващи само съжаление. Със същата позиция винаги са считали белите нашественици в Америка и Руската православна свещеници в Аляска и Калифорния. Те смело осъдиха разбойническите “подвизи” на юдео-масонската цивилизация.

Истинското Православие винаги е защитавало индианците от жестоката тирания и грабеж на имуществото им. В земите на Америка, които до средата на 19-ти век принадлежаха на Русия, индианците са оцелели напълно. Освен това, много от тях приели Православието, са успели да запазят своята култура.

Олег А. Платонов

   със съкращение...

  точно така е построена цялата прехвалена /или критикувана/ капиталистическа система, където капиталът, е само в едни ръце, а всички останали набедени капиталисти или олигарси, са назначени за управители, и работят с пари, взети на заем и под лихва, от единната, макар и многоименна, световна еврейска банка, чието истинско име е „Легион”!! А други банки, освен еврейската, изобщо няма и не може да има! Както няма и друга мафия, и друго масонство, освен – еврейското. И това – категоричноака! Григор Симов).
   

“Защо ще загине Америка”-Олег Платонов - Poveche.com - здраве ... poveche.com/защо-ще-загине-америка-олег-платонов/




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - довечера...https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/01/ужасът-наречен-ротшилд/
27.01.2017 08:05
Ужасът Ротшилд...
“През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!“ – Едмон Ротшилд
цитирай
2. milady - преди 10г.бяхме отделили около 100 хил $..
27.01.2017 08:20
и решихме, да покоряваме Америка отвътре..
скоро след това, моят съпруг се разболя..
и за добри или зло..
се простихме с амер.мечта..
другото е история...
цитирай
3. laverka - кармата на Бай Ганя..
27.01.2017 08:35
беден и продажен келепирджия.
не ли, сестро ..
цитирай
4. saankii - ххаха, Указ след указ..бряххх... шитнята на Големия брат и Стената
27.01.2017 10:24
Ми то борчовете им на САЩ отдавна минаха всякакви реалистични граници. Що да не набухти още 2-3 трилиона и да прибере половината чрез фирми, които са си негови?
Помнете на чичо ви Пешо думата- отвъд океана ще бъде глад, мизерия, разруха и полицейска държава много скоро.

Прочети още на: http://www/usa/2017/01/25/trymp-uvereno-napred-podpisva-ukaz-za-stena-s-meksiko.329824
цитирай
5. milady - само глупотевини четете..
27.01.2017 16:05
мили мои любими читатели...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766697
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031