Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2016 21:39 - Нова Европа,План за унищожение на Германия!!
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 3169 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 



Изтече строго секретен план на Рокфелер за „Нова Европа“ – (план целящ унищожението на Германия) Публикувано на 13.10.2016  в Свят

Официална програма за унищожението на Германия

Информация за план целящ унищожението на Германия и това на страните от стария континент се разпространява в мрежата по-бързо от всяка друга. В посочените файлове присъства меко казано скандална информация за строго секретен план изпълняван методично години наред. И подготовката за катасрофалното събитие е в ход не на шега. Тайната е пазена ревностно от очите на обикновените европейци.

В стила на конспиративните теории в „лийка“ звучат имена на познати политици, фондации, държавни лидери. Цялата фактология е представена по години и следва логиката на проекта.„През юни 2012 г. аз бях обявен за ръководител на проекта „Нова Европа“ и от този момент нататък здравето ми започна да се влошава. Годината е 2012 – ООН тайно закодира прилагането на миграцията като оръжие срещу Европа през 2015. (истината за ООН  -ВИДЕО, бел.ред.) С ресурси на ООН, Световната банка и ЕС бяха инсталирани пет центъра за набиране на „работници“ в Африка, както и десет допълнителни центъра в Близкия Изток.“

„Всеки отговарящ на критериите беше снабден със смартфон и 2500 евро в брой. После тези хора бяха интегрирани в предварително определените „Бежански маршрути“. Германските служби са били предварително информирани и координирани отвън. Официално вълната започна през 2015 г., но неофициално всичко това вече беше стартирано през 2013 г., най-напред в по-малък брой. И две години по-късно „ENTER OPERATION SYRIA“ придоби ефекта на снежната топка.“ – не спира да споделя източникът.

Главният герой на утечката казва открито: „Отначало трябваше да подпиша десет различни декларации за секретност на десет различни държавни ведомства, сред тях две, които са класифицирани като строго секретни документи за Министерството на отбраната. Чудех се защо, планове за евакуация на населението, които по никакъв начин не са класифицирани като строго секретни се обявяват за такива.  Обикновено те са публично достояние и дори можете да получите данни за тях след запитване по законовия ред.“
 

Задачите на групата, в която участва разкриващият секретната са сведени до зловещи факти. Разпоредено е изграждането на над петнадесет дълбоки бункерни комплекса, в различни места на Германия. Обектите са свързани с подземни връзки с влак. Разполагат със самостоятелен геотермален източник на енергия плюс доставка и подаване на вода от дълбоки кладенци. Всеки един комплекс е определен да даде подслон на 300 000 души.

Разказът продължава с безукорни данни с имена на градове и местности, фирми и лица, които лесно могат да бъдат сравнени. Съзаклятието е достояние единствено елит от най-високите нива в германските федерални институции.

„На 14 ноември 2005 бяхме поканени за брифинг, за да въведем в изпълнението на проекта ръководителя на Федералната канцелария както и новия канцлер Ангела Меркел. Тази зима бях изпратен на първата ми дълга ваканция на остров Мауи (Хавай), спонсорирана от Рокфелер Corporation. Там се запознах с няколко политически агенти информирани за нашата работа. Те бяха ентусиазирани за своите строителни проекти, например в Канада, Холандия, Аржентина или Франция, които започват веднага след като „германски обекти“ станат действащи.“ – казва източникът на изтеклия в интернет строго секретен план.

Дотук всичко изглежда колкото прадоподобно, толкова и нереално. Човек може да стане обект на лесно внушение ако не е запознат с тематиката. Оставяме на читателите да преценят сами достоверността на информацията  ТУК. / По информация на чужди блогъри

Стойчо Керев , Новото познание

https://youtu.be/NclMUZpbiWc

image image  



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - ...
23.11.2016 21:58
Дойдоха години да се таковат роднини...
цитирай
2. saankii - http://benjaminfulford.net/ ...знаеш ли го този?
23.11.2016 22:31
ОТ ВЧЕРА. ГОВОРИТЕЛЯ НА БЕЛИТЕ ДРАКОНИ-ФУЛФОРД
Освобождението на планетата от хазарските гангстери продължава като снежна топка.
Англия сама се “освободи“ чрез Брексит.Америка,чрез избирането на Тръмп.Последвани от България и Молдова.
Следващите ще са Австрия,Италия и Франция. Меркел,някъде през 2017г.
За Сорос, агенти от ЦРУ казват,че е “изваден от играта“
Какво значи това,жив ли е,умрял ли е,на друга планета ли е...???

Hungary, the UK, the US, Bulgaria, Moldova free from Khazarian control, Austria, Italy, South Korea next
Posted by benjamin
http://benjaminfulford/
November 21, 2016
цитирай
3. aip55 - Трудно е за
23.11.2016 23:11
вярване, но пък има и логика, предвид обстоятелствата.
Само не мога да разбера, защо ООН играе такава античовешка роля.
Кой има интерес от това, да се разиграе мигранската карта?
Бункери за по триста човека...? Мирише ми на фашистка сянка за претопяване на населението на земята.
цитирай
4. milady - rasper-bg.com/?p=802 ето още по Темата,ачо...
24.11.2016 12:09
Много хора са убедени, че международното летище в Денвър е построено за Новия световен ред. Вероятно то ще бъде щаб-квартира на новия свят и подземно убежище за елита, военна база и гигантски концентрационен лагер на смъртта. А това може да значи, че летището може да бъде и център за масово унищожение на хора в новия световен ред.

Известният телевизионен водещ Джеси Вентура в свое предаване, посветено на 2012 г. посочва, че целта на летището е да се маскира колосалният комплекс от подземни съоръжения, построени за американския елит; журналистът го определя като команден пункт на Западния сектор за новия световен ред.

Според една от версиите Денвър е един от символите на Новия световен ред, който ще настъпи, след като световният елит устрои на планетата масов геноцид, в резултат на което населението ще се свие до 500 милиона.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766796
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031