Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 22:48 - засрамете се!!
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 3530 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 25.10.2016 22:55


 

                   image



1. Към Германия!

В Германия, в Германия, в Германия, всички искат в Германия; щурмуват огради и влакове; и са възмутени – „Защо тия жени са незабулени!? Кой ги е пуснал да се мотаят без мъже!?”; и са гневни – „Европа засрами се!”, „Европа отвори си границите!”; в Германия, в Германия, в Германия, всички обичат Германия, „в Германия всичко ще ни е безплатно”, „Германия е длъжна”; направили са си сметките – 1400 евро на месец на семейство безработни с 1 дете, плюс помощите за наем, ток, вода, отопление; ако децата са 2 – още по-добре, ако са 3-4-5 – най-добре, ако жените са две, едната я регистрираме като самотна майка, ако пък е под 18 години – съвсем най-добре; „мама Меркел” ще плаща, „мама Меркел” е готова на всичко за тях; „мама Меркел” ги кани, чака ги с щедри обятия – днес 400 000, утре 800 000, после милион; те аплодират „мама Меркел”, „мама Меркел” си прави селфита с тях, след два дни „мама Меркел” казва: „Германия не може да се справи сама, трябва да сме солидарни”; Германия затваря границите, всички затварят границите; и пак щурмуват огради и влакове; и носят плакати „Европа, засрами се!”, и Меркел вече не е „мама”, а откачена буля, която ходи незабулена; а някакви германски идиоти скандират „Меркел в Сибир, Путин в Берлин!”…

2. Защо Германия?

Точно преди 5 години, на 16 октомври 2010 „мама Меркел” обяви официално: „Мултикултурализмът се провали тотално. Притокът на имигранти спъва развитието на германската икономика, страната има нужда от висококвалифицирани специалисти, а не от имигранти, които търсят само социално-икономическите придобивки на германците”.

След седмица, на 23 и 25 октомври Джордж Фридман, шефът на американската разузнавателно-аналитична компания „Стратфор”, изстреля два анализа „Мултикултурата води до национална катастрофа” и „Мултикултурата е идеологическа измама”. „Германия се опита да задържи две несъвместими неща – голям брой имигранти от една страна и собствената си култура – от друга. Планът се провали. Мюсюлманите разбраха, че могат да запазят собствената си култура и загубиха интерес към съдбата на Германия. Турция е родина, а Германия – улеснение. Днес Германия е в незавидно положение – тя има огромна маса неинтегруеми чужденци в лоното си, немалка част от които се оказаха замесени в потенциален тероризъм срещу западната култура”, написа Фридман.
 

По същото време една книга разтресе държавата – „Германия се самоликвидира” („Deutschland schaft sich ab”) на Тило Сарацин. „Имигрантите в Германия, за разлика от тези в Канада и САЩ, са имигранти за социална помощ, държавата формира чувство за прекалено обгрижване, пълна осигуреност и възможност имигрантите да живеят без да е необходимо да се трудят, достатъчно е да се въпроизвеждат”, казва Сарацин.

Меродавна е Deutsche Bank: трябва ни евтина работна ръка, нацията застарява, ще си оправим демографията…

3. Защо Германия „прави така”?

И дали Германия е тази, която „прави така”?

Всеки, който си мисли, че Германия е независима, суверенна държава със своя воля, греши. Не е. Отвреме-навреме някой немски политик изпуска нещо нерегламентирано. „Германия е „самолетоносач” на САЩ в Европа. Ние не сме суверенна държава”, казва Оскар Лафонтен. „Фактически ние сме протекторат на САЩ”, казва Курт-Георг Кизингер (третият федерален канцлер). Лафонтен е ляв, Кизингер – десен.

Преди 10 години в книгата „Немската карта” („Die deutsche Karte”) бившият шеф на западногерманското военно контраразузнаване ген.Герд -Хелмут Комоса (Gerd-Helmut Komossa) заговори за някакъв тайнствен документ –Kanzleracte.
 

По същото време Егон Бар (Egon Bahr), съветник на Вили Бранд разказва в интервю за „Die Zeit” как Вили Бранд, току-що избран канцлер, бил адски възмутен – представили му за подпис три писма – до посланиците на САЩ, Франция и Великобритания; „бил длъжен да потвърди задължителните условия, приети от военните губернатори в таен договор”; Вили Бранд не искал да подписва „тези унизителни писма”; подписал ги омерзен, и не станал по-щастлив, като научил, че преди него на такова унижение са били подложени и Кондар Аденауер, и Лудвиг Ерхард, и Курт-Георг Кизингер… През октомври 2011 г., във в. „Junge Freiheit”, Егон Бар потвърждава всичко, казано в „Die Zeit”.

За този унизителен документ – след малко.

Днес Германия продължава да пребивава в своя статут на окупирана държава. Окупирана от кого? Ентусиазираният отговор – „От кръволока Путин! Смърт на ботоксното джудже!” – не минава. В Германия няма нито една руска база, нито един руски войник. Но базите на САЩ са си там, в Германия. 287 на брой. Според картата на американското военно министерство, не според мен. И не само са там. САЩ „обзавеждат” база „Бюхел” (провинция Райнланд-Пфалц) с 20 американски атомни бойни заряда В61-12 – смъртоносни оръжия от най-нов тип, 80 пъти по-мощни от бомбата, изпепелила в един миг Хирошима. 20 бомби, всяка от които 80 пъти по-смъртоносна от „Хлапака”!
 

1600 Хирошими в сърцето на Европа! И загриженият демократичен свят не трепва дори с мигла!? Ами да, 1600 Хирошими в сърцето на Европа са нищо в сравнение с един руски самолет с хуманитарна помощ за Сирия.

4. Тайният договор

Секретен документ

Строго конфиденциално

Федерална Информационна Служба

Отдел за Контрол II/QP

Само за Министъра

Заглавие: Таен държавен договор от 21.05.1949 г.

Тема: Изгубването на Копие №4

Уважаеми господин Министър,
 

Копие №4 от тайния държавен договор между военните союзници и преходното правителство на Западна Германия от 21.05.1949г. окончателно изчезна.

Този таен държавен договор регламентира преди всичко следното:

– немските вестници, радио и телевизия се намират във владение на съюзниците до 2099 г.

– т. нар. Канцлеракт, т.е. писмения документ, който всеки Федерален Канцлер по изискване на союзниците подписва преди полагане на Клетвата.

– златният запас на Федеративната Република се намира във владение на съюзниците.

В случай, че изгубеното копие на тайния държавен договор попадне в неподходящи ръце, советвам незабавно да се откажете от неговата автентичност.

С дълбоко уважение,

Държавен Министър
Д-р Рикерман”

От този документ, цитиран от ген. Комоса, научаваме за друг документ, пазен в дълбока тайна – Канцлеракт.

image

Какво научаваме от този документ?

Че Канцлеракт съществува от 21 май 1949 г.

Че има срок на действие до 2099 г. – 150 години!

Че е подписан от още неродената ГФР (тя ще се появи три дни по-късно, на 24 май 1949 г.) от една страна, и САЩ, Англия и Франция от друга, наричани „съюзниците”.

Че СССР не е подписвал Канцлеракт.


следва.....




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - The Bulgarian Times bultimes.com/
25.10.2016 23:00
pls. no comments..
Thank you...
цитирай
2. zax - Да почнем от наше село!!!Защото ...
25.10.2016 23:22
Да почнем от наше село!!!
Защото дъщеря ми има над 27 грамоти и спечелени купи за балет и на 11-годишно дете да му навира пръст бял селяндур и да го натиска с просташката си пошлост - упоритостта ми не е колкото това което предлага Нашата Държава!
Нашата ... .
цитирай
3. saankii - разбрах...
25.10.2016 23:28
мога ли да те успокоя закс?
цитирай
4. zax - Имаш ли решение?
25.10.2016 23:37
Имаш ли решение?
цитирай
5. saankii - нямам, но бих опитала...
25.10.2016 23:43
пиши ми на ЛС
цитирай
6. saankii - Гейтьо..не ми пиши..
26.10.2016 08:30
любовни лирики в 05 05, калпазан..
ами иди на лекар,тюфлек.
боже, дали и аз изглеждам тъй проста на П.ва ...
какво поражение..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766713
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031