Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2016 18:20 - елементарните (не блогови:) частици, и Върховната Истина .
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 3350 Коментари: 9 Гласове:
8

Последна промяна: 20.09.2016 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     

 Телепортиране на генетичната информация и възможност за мигновени взаимодействия от разстояние/съкр.

      Вътре в яйцеклетката се създават вълнови образи на частите на бъдещия организъм и частично се записва и неговата социопрограма, т.е. неговата съдба (записът се осъществява благодарение на работата на другия механизъм – лингвистичността или текстуалността на генома). А след това, на основата на тези вълнови образи, се осъществява материалното въплъщение на развиващия се ембрион – на слоеве, както отбелязва ученият. Например, за да се появи нос, трябва отначало да се моделира неговата вълнова конструкция. И чак след това да се запълни с вещество. Така се създава целия организъм, казва П. П. Гаряев. За да се построи организъм, е необходим неговият читаем чертеж, план, а също и съответните текстови коментари към него. Геномът се явява подобие на динамично-статична пространствено-временна холографска решетка, в която е нагънато пространство-времето на организма. При това веществената част на генома (с 2% изучени гени) отговаря само за някои особености на външната форма (цвят и големина на очите, форма на носа и др. п.), но регулирането и координирането на формирането на организма във времето и пространството се 
осъществява от полевите гени. Именно там, по мнението на Гаряев, е записан „генералния план“ за построяването на организма.   
                  image   
     

     Няма нищо извън самите вас, от което да се нуждаете. Цялото Божествено знание и съвършенство се намира във вас. Търсете това съкровище в своето сърце, търсете този вход към несметните богатства, които се намират вътре във вас.

Сигурно за мнозина ще е неочаквано ако кажа, че всичко се намира вътре в самите вас. Световете се сливат там, вътре във вас. Всичките ви постижения се натрупват вътре във вас. Вие сте абсолютно уникални. И действително сте създадени по образа и подобието на Бога. Всъщност вие самите сте Богове. 

Първоначално сте били родени като Богове и сте пожелали да сътворите този илюзорен свят, в който се намирате. Но ето че вече се наситихте на играта си във вашата илюзия. Дойде време да се върнете към своята реалност, в своя роден свят.


 Винаги помнете, че окръжаващата ви илюзия е временна и е създадена да съществува само дотогава, докато вашето съзнание не стане способно да погледне зад тази илюзия и да види зад нея реалния Божествен свят и реалния живот                  
image 

Майкъл Талбот, обединявайки теорията на Д. Бом за холографската Вселена и теорията на К. Прибрам за мозъка като холограма, задава произтичащия от тези теории въпрос: така че какво остава реално в този свят? Отговорът на изследователя е очевиден – реалността престава да съществува. И този извод напълно съответства с източните учения от древността и с Учението на Възнесените Владици, че всичко около нас е Майя, илюзия. Всъщност ние сме „приемници“, плуващи в калейдоскопично море от честоти и всичко, което извличаме от това море и превръщаме във физическа реалност, е само един честотен канал от множеството, извлечен от холограмата.

Именно на основата на холографската парадигма става понятна ефективността на лечението чрез „визуализация“, тъй като в холографския свят мисълта е също така реална, както всичко обкръжаващо ни, което, по принцип, е създадено от мисълта. И това също е научно доказателство за тези практически препоръки в използването на визуализацията,  за изчистване на физическото, астралното и менталното тяло.

 Холографичността на генетичната информация дава още по-широки перспективи за практическа реализация, доколкото в холограмата може да се създават нови изкуствени пространствено-времеви конструкции и текст, управляващи организмите в необходимата насока. Този аспект в работата на генома позволява организма на човека да се разглежда от позицията на идеите на Дейвид Бом за холографската вселена (и човека) и достъпа до пълна информация за всеки човек от раждането му до смъртта с цел поддържане на живия човек в нормално здраве.
Нека да се върнем в 1984 година, защото именно това е годината, през която прекланянето към ДНК се сблъсква с едно сериозно откритие. То е направено от доктор Пьотр Гаряев. Откритието на Гаряев ни дава силни основания да смятаме, че митичното излъчване - Вселенското енергийно поле - може би действа и в нашата ДНК. Освен това ни навежда на идеята, че пълният генетичен код на организмите може и да не се съдържа изцяло в молекулата на ДНК - или най-малкото не като единственото местоположение.


Когато Гаряев слага една мостра ДНК в миниатюрен кварцов контейнер с лазер, и след това я наблюдава с чувствителна апаратура, която би могла да улови дори единични фотони светлина той открива, че ДНК действа като гъба за светлината. По някакъв странен начин молекулата на ДНК абсорбира всички светлинни фотони в околността и буквално ги складира във| формата на извита спирала. А това е повече от странно. Очевидно 
е, че ДНК създава нещо подобно на завихряне, което привлича светлината по начин, доста подобен на действието на черна дупка, но в доста по-малки мащаби.

Едва шепа учени биха били готови да признаят, че светлината би могла да проникне и в епифизната жлеза - обаче Гаряев, доказва, че молекулата на ДНК изсмуква фотони от някъде, чрез някакъв непознат на нас процес. Поради огромните трудности, свързани с изучаването на живия човешки мозък, с епифизната железа засега не са правени никакви експерименти от този характер - или поне не такива, които са известни на широката публика. Единствената технология, с която разполагаме и която би могла да задържи светлината в спирала като онази, която Гаряев открива в молекулата на ДНК, е фиброоптичният кабел - но дори и за 
фиброоптичните кабели не се е чувало да могат да черпят жадно светлина от своето обкръжение.Ние не сме свикнали да мислим за светлината като за нещо, което може да бъде съхранявано - знаем, че тя обикновено се стрелка през пространството с огромна скорост. Ако изобщо успеем да я уловим на едно място, обикновено очакваме от нея да се изтощи и да изгуби енергията си. Дори и в случая с фото­синтезата единственият начин, по който растението би могло да съхрани светлината, е като автоматично преобразува енергията й в зеления хлорофил. А сега разбираме, че дори самата светли­на може да се използва като хранителен запас за ДНК, почти ка­то катеричките, които си събират жълъди за зимата, като ги кри­ят по хралупите си. А това откритие поражда цяла нова вълна от въпроси. Какво по-точно е онова, което съхранява светлината? Как точно я съхранява? И защо изобщо я съхранява?
Истинската магия се случва след края на експеримента на доктор Гаряев. Той грабва кварцовият контейнер с ДНК и прос­то го маха от мястото му. Оттук нататък уж нищо повече не би трябвало да се случи. Въпреки това, за негово тотално изумле­ние въпреки че е 
премахнал всичко - ДНК, контейнера и цялата апаратура — светлината продължавала да си се вие в спирала на същото място, въпреки че ДНК вече я нямало там.
Каквото и да е онова, което е държало светлината на същото място, то определено не се е нуждаело от ДНК молекулата. Защо­то то било нещо друго. Нещо невидимо. Нещо, което е достатъч­но мощно, за да съхрани и контролира видимата светлина, под­държайки я във формата на самата ДНК молекула. Единственото рационално научно обяснение е, че сигурно съществува някакво енергийно поле, което си върви заедно с ДНК молекулата - нещо като енергиен „дубликат" на ДНК. И този дубликат има същата форма като физическата молекула така че, дори и да премахнем молекулата, дубликатът продължава да се мотае на същото място където е била тя. Той не се нуждае от присъствието на ДНК, за да продължава да си върши работата - да съхранява видимата свет­лина. Няма съмнение, че съществува някаква сила доста сходна на гравитацията, която задържа фотоните на същото място.
Последствията от това откритие са умопомрачителни. Както знаем в случая с човешкото тяло си имаме работа не само с една 
молекула ДНК - имаме си трилиони такива молекули, в изключително прецизна структурна подредба. Имаме си костна ДНК, ДНК на различните органи, кръвна ДНК, мускулна ДНК, сухожилна ДНК, кожна ДНК, нервна ДНК и мозъчна ДНК. И така, изхождайки от експеримента на Пьотър Гаряев не можем да не допуснем, че и цялото ни тяло трябва да си има свой енергиен дубликат. А това пасва перфектно с наблюденията и теорийте на Дриш, Гурвич, Бър и Бекър - че съществува енергийно поле, което казва на клетките ни какво да правят и къде да го правят. И щом добавим към всичко това и откритието на Гаряев, установяваме, че вероятно най-важната функция на ДНК е да съхранява светлината — както във физическото ни тяло, така и енергийния ни дубликат. Става ясно, че конвенционалната наука се нуждае от сериозно преосмисляне. Налице е голям обем информация за биологичния живот, която традиционната наука или не знае, или отказва да признае.Фантомният ефект на ДНК е безсъмнено едно от най - значимите научни открития в най-новата ни история.   


image
"Върховната истина"(Парам-Атма): Холографска генетична ... paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/2015/05/blog-post_10.htm



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - https://youtu.be/Qx3n31nkpBU / академика Гаряев ..
20.09.2016 18:28
опитах се да съкратя , до колкото е разумно..
тази интересна статия..ето още малко за по любознателните..

Божествената вълнова реч е универсална.

И Творецът присъства навсякъде със Словото си. Доказва, че всичко живо и неживо е създадено по единна програма, но в различни варианти, в една генетична общност, изпълнена с безброй много частни случаи, на чиято база пък възниква безкрайно шарения, многолик и разнообразен свят. Като едни саморегулиращи се на различни нива на организираност и йерархична структурност функционални системи. И това е възможно благодарение на носителите на информацията – торсионните полета.
цитирай
2. saankii - следва ...http://university.sirius-ru.net/etika/bog_i_nauka_03.htm
20.09.2016 18:33
Разработването на биокомпютър, работещ върху принципте на работа на ДНК не е фантастика и не е въпрос на далечното бъдеще. Това е вече реалност на днешния ден. Биокомпютърът, разработен от П.П. Гаряев намира практическо приложение при лечението на неизличими заболявания, регенерация на тъкани, подмладяване на организма.
Като научна основа за разработването на такъв биокомпютър послужиха изследванията, проведени от П.П. Гаряев във Физическия Институт на АН на името на П.Н.Лебедев и по-късно през 70-те – 90-те години в РАН, в Института по Проблемите на Управлението. Тези изследвания залегнаха в основата на създаването на лазер, който би могъл да работи аналогично на ДНК. Възможностите на лазера са свързани със способността за четене на генетична информация, а също и за управление на генетична информация на значителни разстояния (до 20км).
Първата биологична установка, фактически първият пилотен биокомпютър, разработен от П.П. Гаряев и Г.Г. Тертишни, изпълнява следните реални функции при вълновото управление на една биосистема:

- Прочитане от биосистемата-донор на вълновата генетична информация, която включва съответните програми в биосистемата на приемника;
- Предаване с помощта на специално разработен квазиобектив на генетичната динамична информация от донора към приемника, който се намира на разстояние;
- Адресно въвеждане на тази информация в биосистемата на приемника;
- Стратегическо управление на метаболизма на биосистемата на приемника.
цитирай
3. aip55 - Не съм
20.09.2016 18:48
компетентен, но във всяка фантазия се
спотайва бъдещето на цивилизацията ни.
Странни теми бушуват в мислите ти Ю...
Поздрав!
цитирай
4. milady - здравей ,ангеле ,аз живея заради тръпката...или 5- тото Измерение ,ако щещ/ хеххе
20.09.2016 18:53
aip55 написа:
компетентен, но във всяка фантазия се
спотайва бъдещето на цивилизацията ни.
Странни теми бушуват в мислите ти Ю...
Поздрав!


и,очаквам още по големи чудеса....
а ,тези „неща“ ги чета от 15г. насам...
затова и пиша така редовно..
за да ги споделя с голям кръг от Хора.
Благодаря за вниманието ,Френд!
цитирай
5. katara - може да потърсите книгите на ..
20.09.2016 19:12
Тихоплав и Тихоплав...
те имат многоо добри примери ,дадени там...
цитирай
6. mt46 - Да,
20.09.2016 21:25
но човек не може да е по-голям или по-могъщ от Вселената...
цитирай
7. saankii - marine,какво значи по голям и могъщ ?
20.09.2016 21:41
mt46 написа:
но човек не може да е по-голям или по-могъщ от Вселената...


Вселената е фрактална, и..ние също сме част от това
Общо Енергиийно поле...
т.е. ние създаваме Вселената, като я наблюдаваме..
Квантов принцип на Шрьодингер ..
цитирай
8. zax - Интерференцията, имагерноста и ...
20.09.2016 23:10
Интерференцията, имагерноста и рефракцията на вълните ни отдалечават от еднообразието което е константа от сбора на дължината на всяка вълна в множеството хиперболизираща в посочените моменти където се раждат нови квантовченчовчета.
;)
цитирай
9. milady - ;))))
20.09.2016 23:19
е кво сега?
и ти ли ме предаде ,Бруте!!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766635
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031