Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2016 08:42 - Румънският щит над Балканите.
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 998 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


Румънският щит над Балканите image
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Четвъртък, 12 Май 2016 20:40


За пореден път световните новини са пряко свързани със събития чиито генезис е бил обсъждан под една или друга форма в нашите книги и следговори към тях. Само допреди 15 години Румъния бе давана като еталон за „мизерия“ (дори в нашата собствена държава), а днес нейната роля в международен план нараства все повече. Голяма част от събитията, които са истинската причина нещата да се манифестират на бял свят именно по този специфичен начин, са дискутирани в книгата „Подземните тайни на румънския сфинкс“. Това което беше потвърдено вече и на официално ниво, е поредната здрава логическа нишка, която обяснява „безумните“ на пръв поглед твърдения на определени хора свързани с тази територия на Балканите. Разбира се, става дума за активирането на американският противоракетен щит, който е позициониран в отдалечена военновъздушна база в Девеселу, Румъния, която е само на около 50 км. от България. Виждате как твърдението отпреди век на индийския мистик Саду Сундар Синг, че Румъния ще остане един вид „магически“ незасегната от бъдещите войни и ще се превърне в зелен небесен оазис насред всеобщата разруха, придобива все по-материални очертания. Останалите негови предсказания са не по-малко сензационни и са поместени във връзка с нашия анализ към спомената вече книга. Ще имате възможност да ги прочетете и сега. Винаги имайте наум обаче, че всичко описано е просто плана на една конкретна фракция за бъдещето и той може да се изпълни напълно, частично или тотално да бъде неутрализиран от друга конкурентна група. При всички случаи обаче, текущите събития загатват поне отчасти кой в момента взема превес в борбата за контрол над тази изключително ценна (по ред причини територия)... Следва международната новина, допълнителен коментар и цитат от книгата „Подземните тайни на румънския сфинкс“.


Американският противоракетен щит в Европа започна работа от днес на фона на опасенията на Москва

 

Американският противоракетен щит в Европа беше открит днес, почти десетилетие, след като Вашингтон предложи защита на НАТО от ирански ракети и въпреки руските предупреждения, че Западът заплашва мира в Централна Европа, предаде Ройтерс.

На фона на руско-западното напрежение, представители на САЩ и НАТО обявиха за функциониращ щита в отдалечена военновъздушна база в Девеселу, Румъния, която е само на около 50 км. от България.

И то след години на планиране, инвестирани милиарди долари и неуспешни опити да се разсеят руските опасения, че щитът може да се използва срещу Москва.

Системата за спиране на ракети в Румъния със среден обсег (до 3000 км.) не е насочена срещу Русия, каза преди откриването Робърт Бел, пратеник на американския министър на отбраната Аштън Картър в НАТО.

     image

   
Така би трябвало НАТО да получи денонощна защита, интегрирана с радарите и корабите на САЩ с противоракетни системи, които вече са разположени в Средиземно море.

На мястото на бившата ВВС база на Румъния са разположени 24 ракети SM-3 и радар от системата „Еджис“.

Образно казано, противоракетната отбрана преминава от детството към възрастта на подрастващите. Предстои дълъг път тя да постигне нужния капацитет и способности“, коментира Том Карако от Центъра за стратегически и международни изследвания във Вашингтон.

Системата се основава на принципа, че с радари може да се засече изстрелването на балистична ракета, да се изчисли траекторията ѝ и да бъде атакувана с ракети и унищоженадокато е в Космоса в най-високата си точка, преди да навлезе обратно в атмосферата.

САЩ ще започнат изграждането на втори обект в Полша в петък, който трябва да бъде готов през 2018 г., давайки на НАТО постоянен щит в допълнение към вече наличните радари и кораби в Средиземно море.

                                                  
Източник: http://www.vesti.bg/

следва  коментар на изд. Паралелна реалност 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - мили колеги, нали говорим за ..Единно Христово съсзнание ?!
12.06.2016 09:06

ама, вие сериозно ли сте се обединили срещу плагиатите,колеги?!
Майка Тереза каза.
„ Няма да участвувам в поход срещу войната,
извикайте ме ,ако има поход За Мира ..“


09:03
djani написа:
Дори бъди горда. Живеем в свят на кавъри на музика и художествени произведения на прочути творци и всички го правят без свян. А в епохата на Интернет вече всичко е дяволски лесно.


какво тук значи някакво си име...
минуса е от МЕН, тройке
ако ме изтриеш,щот си много добродетелна,
ще излезе на Първа/ обещавам..
„ Познайте Истината ..тя ще ви спаси...“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766774
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031