Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2016 14:08 - това e супер гадно/ мамка му/..spectator-bg.blogspot.com/
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 5056 Коментари: 11 Гласове:
14

Последна промяна: 16.05.2016 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                                 Последната грандиозна измамаimage
         Мамка му! Това наистина е гадно! Почти всеки на планетата предполага, че трябва да мине през този тунел и да последва светлината. Всеки предполага, че ангелите или близките, които го очакват са самите те. Всеки смята, че след смъртта бог ще ни приеме обратно в неговата райска обител и ще се сложи край на това робство. Tова, обаче не е точно този бог, когото сте очаквали. Ангелите, близките, светлината – всички те са фалшиви. Радвам се да поставя една „дупка“ в тази грандиозна измама. Добре дошли в космическата матрица. Заешката дупка продължава да става все по-дълбока.  
SP: Много хубаво, обаче социалното програмиране и ДНК блокажите пречат на повечето от нас да кажат на своите близки за това, зная, че този въпрос е избягван ВИНАГИ, всичко с този програминг е толкова шибано. Дори и да преодолеете тези прегради, то човека на който ще го кажете ще ви се изсмее, пак по същата причини – не осъзнава своето програмиране. Не съм светъл, но по някога ми се иска ей така да можех да помогна на някои ....разбира се това е безсмислено - от гледна точка на Играта и Висшия Аз на даден човек ще е пряко вмешателство и просто няма да сработи. Няма какво да се самозалъгваме: ако някои си е избрал прединкарнационно да влезе отново в тунела от бяла светлина, то така и ще стане. На всички други, решили да не отиват във въпросния тунел пожелавам успех и до нови срещи (там горе) ....когато му дойде времето разбира се :)    Публикувано от SPCTTR. в 16:15:00                image   Съгласен съм с написаното от Валериан, ние биваме рециклирани отново и отново, докато не се се освободим. Светлината и тунела в момента на смъртта са капан, финалния мръсен трик, не го пренебрегвайте! Има толкова много книги за преживявания, близки до смъртта, хора, комуникиращи с разни небесни ангели, светлинни същества и т.н.. Всички те говорят за това как трябва да последваме светлината, това разбира се е пропаганда и се явява още по-голяма клетка с още повече играчки. Тези книги ще ви заблудят, точно като келнера Андреа във филма „Смисълът на живота според Монти Пайтън“, това което главно описват тези книги е мястото за почивка между животите, където самите души пребивават в място подобно на рая. Това място е създадено от тяхната енергия, то е фалшива светлинна конструкция. Част от тази „душевна“ енергия отива и за храна на божеството, което е създало това място, за да задоволи неговата зависимост.

 Не си мислете, че някой може да ви каже какво да правите в случай, че умрете :D Аз просто няма да отида в този тунел от бяла светлина (в някои случаи може да е и мъгла). И ако ангели или любими хора дойдат да ме молят да ги последвам, аз бих им благодарил най-учтиво и бих отказал. Единствената светлина, която трябва да последвате е светлината, която грее от вашата душа (SP: мога да предположа, че става дума за светлината на Висшия Аз). Следвайте тази светлина, светлината на самия себе си, дълбоко вътре в себе си. Сигурен съм, че ще намерите вашата дестинация.

Не зная, но някак си усещам едно оптимистично чувство за всичко това. Прави ми впечатление, че вече има големи групи от хора, които са наясно с тези извънземни пропаганди. След като виждаме публиката на Дейвид Айк, Майкъл Царион, Джордж Кавасилас и много други. Когато Дейвид Айк за пръв път започна на говори за кръвни линии, рептилии и извънземни, хората си мислеха, че е напълно луд, сега 20 години по-късно същите започват да си дават сметка, че това не са празни приказки. Все повече и повече истини изплуват на бял свят (SP: но са нищо в сравнение с дезинформацията). Все пак не виждам масово да се говори за тази тема с момента на смъртта и рециклирането на души обратно тук в този затвор. Вал Валериан е един от първите, които говори за този светлинен капан.   Той пише „Тунела и светлинния капан е сравнително нова технология, но тя ще се провали и те го знаят много добре!“ Това ще се случи несъмнено, колкото повече хора започнат да разбират тази грандиозна измама, толкова повече този капан ще отслабва и един ден ...... един шибан ден ще се разпадне заради собствената си слабост, досущ като фантастичен филм с хепи енд. Радвам се, че в тази си инкарнация съм успял да разбера за тази измама, това ме радва някак си. Но каквото и да се случи с тоя свят едно ще зная със сигурност: когато напусна своето тяло, аз ще зная, че не трябва да вървя към светлината и тунела.  със съкращение ...
 spectator-bg.blogspot.com/                             автор: Грег Калис



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - следва ... https://youtu.be/AXef0wBTWow
15.05.2016 14:34
От това, което описах до сега изглежда, че се извършва едно отвратително престъпление срещу човечеството, и както виждате не е достатъчно просто да ни поробят и да се хранят от нас в този ни живот. Ние сме уловени в тяхната мрежа, тя се нарича „колелото на Самсара“ - Тази система на реинкарнации има една единствена цел: да залови душата и да я рециклира в ново тяло, като я върне обратно тук в земната матрица.

И така следващия въпрос е: „Какво се случва, когато умрем?“ Когато умрем ние влизаме в космическата матрица, друга такава фалшива светлинна конструкция, която ние наричаме „небеса“ (рая). Нашите души се оказват в затвора на тези „божества“. След кратък престои в фалшивия рай, ние се завръщаме обратно тук на Земята. Това е „колелото на Самсара“, цикъла на раждане и смърт.

След рециклирането в друго тяло в земната матрица, ние получаваме живот с твърде кратка продължителност, твърде кратка за да успеем да намерим начин за изход от този лабиринт. Другият съществен проблем е, че тези „изходи“ се охраняват от много пазачи. Този откъс дава добра представа, за това какво се случва след смъртта:
цитирай
2. saankii - ................
15.05.2016 14:34
Това е последния голям трик. Без значение какво правиш тук на Земята и в какво вярваш, към момента на смъртта, ще бъдеш подмамен отново. Подмамват те да влезеш в „рая“ за да бъдеш рециклиран отново. Когато душата на човек напусне тялото, в първите мигове на смъртта е в шок, тук идват на „помощ“ ангелските създания или ваши близки, които ще настояват да ги последвате във тунела от светлина. Всички тези ангели и близки обаче не са това за което ви се представят.

Вал Валериан e псевдонима на бившия оперативен агент на ЦРУ, който пише поредица от книги, озаглавени „Матрицата“, десетилетие преди филма с Киану Рийвс. Той пише:

„Това са те – Сивите извънземни, те стоят и ви очакват в светлината, когато умрете. След това ви връщат обратно в друго тяло и всичко започва отначало. Светлината и тунела са смъртоносен капан. Те сканират спомените на някого преди да умре и така разбират с кого лицето е бил най-близък, после проектират това лице на близкия човек, който стои в дъното на тунела и ви приканва да го последвате. Ако решите да го последвате, те ще ви уловят и ще ви реинкарнират в тяло по техен избор... Те разглеждат Земята като една голяма ферма.“ - Matrix II, Matrix V
цитирай
3. saankii - финиш.......Но каквото и да се случи с тоя свят едно ще зная със сигурност: когато напусна своето тяло, аз ще зная, че не трябва да вървя към светлината и тунел
15.05.2016 14:37
Съгласен съм с написаното от Валериан, ние биваме рециклирани отново и отново, докато не се се освободим. Светлината и тунела в момента на смъртта са капан, финалния мръсен трик, не го пренебрегвайте! Има толкова много книги за преживявания, близки до смъртта, хора, комуникиращи с разни небесни ангели, светлинни същества и т.н.. Всички те говорят за това как трябва да последваме светлината, това разбира се е пропаганда и се явява още по-голяма клетка с още повече играчки. Тези книги ще ви заблудят, точно като келнера Андреа във филма „Смисълът на живота според Монти Пайтън“, това което главно описват тези книги е мястото за почивка между животите, където самите души пребивават в място подобно на рая. Това място е създадено от тяхната енергия, то е фалшива светлинна конструкция. Част от тази „душевна“ енергия отива и за храна на божеството, което е създало това място, за да задоволи неговата зависимост.


Не си мислете, че някой може да ви каже какво да правите в случай, че умрете :D
Аз просто няма да отида в този тунел от бяла светлина (в някои случаи може да е и мъгла). И ако ангели или любими хора дойдат да ме молят да ги последвам, аз бих им благодарил най-учтиво и бих отказал. Единствената светлина, която трябва да последвате е светлината, която грее от вашата душа (SP: мога да предположа, че става дума за светлината на Висшия Аз). Следвайте тази светлина, светлината на самия себе си, дълбоко вътре в себе си. Сигурен съм, че ще намерите вашата дестинация.

Той пише „Тунела и светлинния капан е сравнително нова технология, но тя ще се провали и те го знаят много добре!“ Това ще се случи несъмнено, колкото повече хора започнат да разбират тази грандиозна измама, толкова повече този капан ще отслабва и един ден ...... един шибан ден ще се разпадне заради собствената си слабост, досущ като фантастичен филм с хепи енд. Радвам се, че в тази си инкарнация съм успял да разбера за тази измама, това ме радва някак си.
цитирай
4. milady - и аз се радвам ,че го чета този Пич вече 7/8 год..
15.05.2016 14:50
какво да ви пожелая..
всеки ден разбивайте по един ..мит....
така ще подминете „Орела“, и ще се
зареете към ..Вечността ...
намиг ;))
цитирай
5. blackpredator - цъ, цъ,
15.05.2016 15:48
ти не остаи риба неизтрепана...
цитирай
6. saankii - без теб ша умра на Сянка, моето паразитче любимо...
15.05.2016 16:37
blackpredator написа:
ти не остаи риба неизтрепана...

цитирай
7. katara - K.Kастанеда дава живота си ,за да разбере...как да излъже Бог/Орела/ го нарича той..
15.05.2016 17:17
но,няма луд ,който да тръгне доброволно по„ ПЪтя“..
нужен е опасен или силен импулс, който би
изпепелил една „нормална“ енергийна конфигурация.

Ти би ли се осмелил да навлезеш в непознатото от алчност? Едва ли! Алчността действа само в света на ежедневните дела. За да се осмели да навлезе в онази ужасяваща самота, човек трябва да притежава нещо по-силно от алчност - обич! Човек има нужда от обич към живота, към тръпката, към тайната. Има нужда от непресъхващо любопитство и кураж в изобилие. Така, че изобщо не ми ги разправяй тези глупости, че си бил отвратен! Срамота е!
цитирай
8. aip55 - Уффф,
15.05.2016 17:59
малко страшничко почувствах горе написаното.
Може би прозрението ти има логика, но и има голяма доза
неразбираема фантазия.
Но не е зле и като вариант. Например, че нашата мисловна енергия служи
за храна на всевищните/АЗ или пък сивите извън земни. Иначе,
като не им трябваме отдавна да са унищожили, като непотребни играчки!
цитирай
9. milady - №8 ..ачо,знам, че е трудно ,и не е фантастично..
15.05.2016 19:18
От малки ни насаждат определени догми и съмнителни норми за света и за случващото се в него. И е трудно да осъзнаем, че нямаме друг избор, освен да приемем света такъв, какъвто ни е бил втълпен. Осъзнаването и отхвърлянето е мъчително и болезнено израстване.

ако К.Кастанеда и моят любим блогър спектаторЪт
са ти трудни, а ТЕ СА ....
потърси Вадим Зеланд
там всичко е представено като в буквар .
Успех ,Френд !
радвам се ,да споделям моите знания
и опит със всички..
цитирай
10. sestra - Да, страшничко е, доста,
15.05.2016 21:28
но... алтернативата е да приемем един пакет ужасяващи дадености. Тунелът е зафучавал пред мен. Тогава казах, че имам още неща за правене и фученето автоматично спря.
цитирай
11. saankii - ето това е маг.акт. Съзнанието твори само себе си !
15.05.2016 21:42
sestra написа:
но... алтернативата е да приемем един пакет ужасяващи дадености. Тунелът е зафучавал пред мен. Тогава казах, че имам още неща за правене и фученето автоматично спря.


поздрави,стъни!
и, само напред, дарлинг ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1767113
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031