Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2016 15:16 - Хейтърка ,да съм любима,Първа радост е за менЕ....
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 2750 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 05.03.2016 07:11


 


                  КАКВО ЗАВАРВАТ ОЧИТЕ МИ след... 
                  7 ДНИ SPA & WELLNES....в ОАРИЛ ВАРНА..
                  В БЛОГА ШЕТАТ НЕУМОРНИТЕ  10 ПОМПИЕРА...
                  С ОКОЛО  100 на N ta Прочита /ха ха хааа....
                  ТЕ ТОВА Е  НАШТЪ ВЕЧНА и ЛЮБИМА  БЕ ГЕ ДИЛЕМА.....
                   бабееее.....

                                      

  https://youtu.be/kq572sj9EXU

                     Love in us :))

                     Miroslav Vrlik  



                   image


                За Посредниците между теб и живота ти и защо трябва да ги "Hate em all"
spectator-bg.blogspot.com/
    ( Не успях да измисля по адекватно за
Hard Times (prologue)  Fuckin" Mediators   И понеже нямаме много време да минем по същество, днес ще говоря за едни адски мразени от всички типажи – медиаторите или още казано: "шибаните посредници!" И ако си мислите, че тия шибаняци се свеждат само до тлъст и космат (горилест), крадлив търговец на риба, картофи, агнета и пилци, дълбоко ще се заблудите: ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС. Естествено ще започна с една фермерска история: теглил Гошо кредит да си купи патки, гледал ги той сума ти време, спал с тях в обора, абе както се казва „угоявал“ ги за да може един ден като дойде оная горила – посредника, да му се хареса и да ги изкупи всичките. съответно Гошо след два-три часа ще е с шише уиски от по 200 лева бутилката, MADE IN... дори и не в гараж (щото наемите са високи), в ласките на няколкото платени пеперуди от полуромски произход. Всичко е толкова прекрасно, едни цветове, едни мелодии – ще литне Гошо от кеф (и свръх доза ендорфини), дори не усеща как патките го кълват по краката.
Момента на истината настъпва: идва посредника и дава на Гошо цели 5 лева за патка, обира си крушите и после продава тая патка за 15 лева и спечелва солидна сума пари, докато Гошо едва си оправя кредита и другите бакии, съответно мисълта за 12 годишно „Johnny” консумирано в компанията на млади платени меринждейки от полуромски произход се дематериализира. Тлъстият и нагъл посредник е лежал цяла година като рязан турчин и накрая без да си мръдне тлъстото туловище е спечелел три пъти това, което вече самоубилият се Гошо (на фона на песен на група „Уикеда“) е спечелил. Кофти история, но е реална, това правят всички медиатори, че и по-лошо. Добре де това е неква селска история за некъв неизвестен никому фермер, какво ви касае вас това, вие нали си ходите на църква, внасяте си пари по кредите, имате стабилна работа и си гледате новините – не би трябвало това да ви тревожи. Точно тук започва тоталният fuck, макар и не съзнавайки, ние споделяме съдбата на Гошо-паткаря. Те шибаните посредници са навсякъде около нас! И така посредник номер 1 bullshet: Религия, бог и на вашите екрани: “Vicarius Filii Dei”, което означава наместник (посредник) на Бог, това е титла на Папата, той е Викария (vicarius – божи син), сега разбирате ли защо е нужно човек да има черен костюм в гардероба и да владее това древно знание – „дарбата на хейта“. Шибаното копеле ти казва драги ми читателю, че то е посредник и ти взема пари и безценна енергия за да говори от твое име с висшият Бог, нямам думи да изразя своето висше становище! Шибаното облечено в бяло (нарочно) копеле се е само провъзгласило за наместник на Бог, той е посредник, той ще направи същото, което направи оная горила с Гошо – ограби го! Само, че този е по-умен, този ще ви ограби и духовно, даже и на идея няма да ви дойде да си сложите въжето и да се обесите, щото това е ГРЯХ! Той посредника няма нужда от мъртви тела, те нямат енергия за отдаване, те гният. Това е първосвещеника, сега да видим, кои гаден тлъст паразит е вкопчен във вас и смуче кръв: 
Банките – вашият посредник към вашите собствени и изкарани с мъка пари, само вие си знаете колко трудно се изкарват и как лесно се връщат там откъдето са ви ги дали - обратно в трезорите на шибаните банки! Да това бе причината Гошо да се обеси на гредата, първо го обра оня тлъст мерзавец (още 101 пъти останаха) после – кръвопийците от банката посредник към парите му го заплашиха, че ще му вземат и ризата от гърба, визуализирайте си хубаво следното : „Прекрасният свят в които живеем“. Тези пиявици банкерите живеят единствено и само от това: да смучат парите на човека, хилядите мини такси и платежни сумички, всичко това се влива в гърлото им. Пак да го напиша „Банките – посредник между вас и вашите пари“ - Ужас! По тази тема искам да изгледате един филм, които разбира се, че илюминатски и се разправя за тях, просто от тая перспектива е просто уникален. Филма се казва „13 гряха“ и оставете мега малоумният символизъм, не гледайте в ъгли и не спирайте на пауза като идиоти да гледате за „всевиждащото око“ и за знака на масоните... изгледайте го и се опитайте да разберете защо главният герои прави невероятни глупости и престъпления... прави го щото предварително банките му вземат всичко което има и го подготвят за това, което го очаква или „да прави всичко за пари“. Човечеството е управлявано от парите, но парите не са негови.... има една статия на Паралелна Реалност „Демокрация“ прочетете я след филма и после се напийте с мастика и мента, защото няма да може да понесете тежката и смазваща съзнанието ви гноясала действителност...... „Ела при нас на сигурно място“ - пасаж от реклама на банка. Религия и Банки остана хляба нали? Да хляба насъщен, освен, че е канцерогенен и води до сигурна, агонизираща смърт, той е предпочитано средство за задоволяване на глада от масите, той е и синоним на това да работиш и да ти платят пари за труда ти, а дали ти плащат достатъчно......въпрос с ясен негативно подчертан отговор!!! FUCK
!!!
Наскоро разговарях с една възрастна жена и тя естествено го играеше жертва, то те просто нямат друга алтернатива освен тази на жертва, започна да се оплаква колко малко пенсия имала, аз съответно и казах „знаеш ли колко трябва да ти е пенсийката бабо, някъде около 2000-2500 Евро!“, разбира се тя даже не го е допускала до съзнанието си, ама и да го допусне, не че ще и помогне, отговори ми „Какви 2500 Евро те 300 лева да дават пак е нещо“ - ето един imprint на 70-80 години! Третият в листата е работодателя-кръвник-депресант и всичко най-най, които е посредник между вашите ръце и вашият джоб образно казано. В България сме най-зле от тази гледна точка, всеки работи като кърт и получава мижави стотинки, този, които пък реши да работи за себе си (като Гошо) ако не се самоубие ще е голям късметлия, разбира се душевните травми ще го довършат. Това е така защото друг посредник: мазният, крадлив мерзавец-депутат (още 100 пъти) с кебапи от по 30 стотинки в джобовете е синхронизирал законите така, че да може работодателя да плаща по-малки заплати на убилият се от бачкане катър-работник. Извода е ясен и оставете тия imprint тъпотии, че не сме работили а са ни плащали повече, това са приказки на хора с много пари – посредник между нещо и вас, те искат да вярвате в това!
Друг посредник: номер ....Yes – 4! Шибаната четвърта власт, четвърти Райх, четвъртък.... Това е мултимедийната машина за унищожение на мисловните процеси у човек, дами и господа. Тя е отговорна за начина по които Гошо се самоуби! Питам ви аз, ако тя не му беше показала как го правят хората в безизходица, дали той щеше да знае, че като заборчнее и няма какво да прави единственото спасение си остава въжето, едва ли! Не мисля, че Гошо би попитал съседа си как да се обеси, та как – в неговите очи той е фермер и ходи всеки ден в съседният град да яде кебапи и шкембе чорба, той е бизнесмен. Мултимедията е посредник между вас и вашият мозък – тя е някъде там и смело манипулира всички входно-изходни данни. Тя ви казва какво да правите, за кой да гласувате, какво ще е утре и след една година времето (на кой по дяволите му пука), от коя банка-кръвопиец да изтеглите кредит „най-изгодно“, Тя машината за изкуствени идеи ви помага, тя е ваш най-интимен приятел, някой дотолкова са влюбени в идеите и, че се чудят какво биха правили без нея, други осъзнахме, че това е АДСКА МАШИНА – ПСИХОТРОНЕН ГЕНЕРАТОР инсталиран в хола ви и спалнята. Излъчващ вълните на пластмасовото щастие – такова каквото искате да е! Има термин с името „Радио сън“. 99% от всичко, което е в главите ви е продукт на този излъчвател, ако него го нямаше, може би щяхте да имате по-голям шанс да се събудите, но него го има – добре дошли в ИГРАТА! Мобилният телефон е „Петият елемент“, тук си пускам монотонната и тъжна песен на Васко кеца – „Телефонна любов“ , споменах ли че съм нахлузил костюма си ? Това е по-модерният посредник, той е между теб и твоята вечна и неразделна любов – Ганка от съседното село, скромно, леко закръглено девойче (114 килограмов добитък) с червендалесто лице, винаги усмихната и срамежлива, а ти си в ролята на Елвиса – момче с буен бретон, слаб и прост с кола марка „Москвич“ последно поколение излязло от АЗЛК преди еони, закупен с цената на живота на дядо ти – уважаван бригадир в ТКЗС. Понеже си местният несретник и нямаш всеки ден по 5 лева за гориво, GSM-aтвоят верен приятел ще ти помогне да си заедно с Ганка да маструбираш и тя да ти се хили и прогрухтява от време на време, that’s the way! Посредника между теб и твоята, любов, но няма да е все така, ти ще започнеш работа в местният град Павликени, ще спечелиш много пари, ще купиш панелка и ще се ожениш за нея – Ганка, ще имаш пари, ще теглиш кредити, даже ще започнеш собствен частен бизнес в бранша на фермерството – нещо от сорта на „ще гледам патки“ ...... Бедни ми приятелю Елвис, настина ще умреш беден с въже на врата, недей се връзва на тия приказки за богатства и щастие, това са празни приказки на едни посредници.  За финал ще пуснем една песен на един хитмейкър на съвременната естрада – негово потно величество Веселин Маринов, но преди това да разкажа една тъпа случка с него: Отишъл Бай Веско в Америка, пял като загубен, изпотил се като прасе. За жалост не знаел английски, но му трябвала хавлия за да забърше белите вадички сол по челото и цялото си тяло. Провикнал се той из коридора на малоумен бг-енглиш „Aй ем Вери Пот-ен“ само, че глупака му с глупак от къде да знае, че думата „Pot” на английски е синоним на марихуана, а и Джордж Буш държал изкъсо разпространението и употребата на канабис по осова време, набързо дошли родните полицаи и го опазили едно хубаво с палките, напукали му главата и освен сол по нея се виждали еритроцити, тромбоцити и хемоглобини... Върнал се Веско в бг но много намразил полицията, та още се чудя как тоя каун успя да изпее хита „Родната полиция ни/ме пази“ дали от подигравка или е извратен потен тип? Ето изскочи от храстите и още един посредник : родната полиция, която се явява посредник между теб и законите, тя се грижи законите да се спазват от населението и да не се спазват от мерзавците с пари, даже народа го е осъзнал в минали времена като е изрекъл култовото "За кокоша няма прошка, за милиони няма закони!“, което на малко по-късен етап от нашето съвремие беше възпято от банда цигани...... и Евлиса хвърляше еротични гьобеци покрай Ганка, докато тя биеше с колан по дланта си.  
Хубав живот си живеем с толкова много посредници покрай нас :)   Публикувано от SPCTTR. в 13:53:00 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - хубо, че не съм от „силния пол“.....
04.03.2016 15:26
като наблюдавам тук,какви дами се пенявят ката ден /и посреднощ/
и ,то на 100 летни полит. икономически теми, и с какви зъби се зъбят..
направо станах ..импотент..
горките български мъжове,разбирам ви..
щТо сте такива инфантили..
простете...
цитирай
2. saankii - сори за лошото копи... spectator-bg.blogspot.com/
04.03.2016 15:38
намерете си го тоз Сладур СпектаторА
хейтър до..дупка....
хах ха хааа
цитирай
3. milady - тази долна курва, политиката ..
04.03.2016 16:03
изгони и малкото адекватни блогери от тук..
досадна и тъпа ,балканска вечеринка..мда Кукушеле
цитирай
4. anin - Джу,
04.03.2016 19:25
Надявам се, че си добре, здравето е безценно,
а колко блогъри са останали в блога какво значение има, важното е да ни е приятно, дори един-двама готини човека да има, пак си струва да надникваме отвреме-навреме и да си кажем по едно "Здрасти" :)
цитирай
5. milady - дааа бе ,сладурке моя и .ще умра с усмиффка на уста. .ох ох хахааа :))
04.03.2016 21:11
anin написа:
Надявам се, че си добре, здравето е безценно,
а колко блогъри са останали в блога какво значение има, важното е да ни е приятно, дори един-двама готини човека да има, пак си струва да надникваме отвреме-навреме и да си кажем по едно "Здрасти" :)

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1767810
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031