Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2015 09:47 - “ Най Опасната Идея “ Франсис Фукуяма ,или НСР ...
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 1450 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 28.07.2015 10:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                Основна информация

Ако никога не сте чували за трансхуманизъм или военно положение, предлагам ви първо да се поинтересувате от това, тъй като тук ще предоставя само едно много обобщено обяснение на всяка отделна концепция.


Трансхуманизъм


image

 

Трансхуманизмът е международно интелектуално и културно движение, подкрепящо използването на наука и технологии за усъвършенстване на човешките психически и физически характеристики и способности. Движението счита различни човешки състояния като инвалидност, страдание, болести, остаряване и естествена смърт за ненужни и нежелани. Трансхуманистите се обръщат към биотехнологиите и към други новопоявяващи се технологии за тези цели. Опасностите, както и ползите, също се вземат под внимание от трансхуманисткото движение.

   

Трансхуманизмът и милитаризацията и значението им за Новия Световен Ред image
Статии - Общи
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Събота, 03 Март 2012 09:18

 

image

Настоящият материал е компилация представляващ преводи от няколко текста хвърлящи светлина предимно върху трансхуманизма и неговото приложение, илюстрирано чрез конкретни примери. Намирам информацията за доста мрачна и тежка, но същевременно важна, защото идеите на това движение и неговата философия на практика са идеите и на Новия Световен Ред и те се imprint-ват в съзнанието ни от десетилетия чрез поп-културата, която е факлоносеца на Тъмната полярност. И тъй като в момента, от всички конспиративни теории съществуващи в пространството, най-вероятната, която се закотвя с всеки изминал ден, е избухването на война, връзките между настоящата тема и реалността ще стават все по-осезаеми с плашещо темпо. Информацията има коварен характер, защото точно както и при всичката друга пропаганда, така и тук, имаме захаросана идея, която на пръв поглед звучи логично и подлъгва много хора, докато под повърхността се крие чистокръвния възглед на НСР за това как точно трябва да изглежда „новия“ свят. Измамно дълги, защото на моменти са трудно смилаеми (поради което 50% от обема е съставен от картинки), долните статии дават базова представа за това какво е трансхуманизма, как той бива промотиран и прокарван концептуално в обществото и как постепенно той става все по-приемлив, което е и целта на елита. Това е актуална и използваема информация, която дори не може да се нарече „теория на конспирацията“, защото е точно пред очите ни, а долната компилация ще ви помогне да започнете да я разпознавате. Накрая, както винаги, има и допълнителни наблюдения, които дават важни следи за окултната и извънземна връзка в цялата тема. – Н.

Терминът „трансхуманизъм“ се означава със символите „H+“ или „h+“ и често e смятан за синоним на „подобрение на човека“. Въпреки че първата известна употреба на термина датира от 1957 г., съвременното значение е продукт на 80-те, когато футуристите в САЩ започват да организират това, което оттогава е прераснало в трансхуманистично движение. Трансхуманистите предричат, че хората евентуално ще могат да се трансформират в същества с толкова големи възможности, че ще носят наименованието „след-хора“ (post-humans). Респективно трансхуманизмът понякога е отнасян като „постхуманизъм“ или форма на трансформационен активизъм, повлиян от постхуманистични идеали.

Визията на трансхуманистите за бъдещо трансформирано човечество е привличала много поддръжници и противници с широк набор гледни точки. Трансхуманизмът е описан от критика Франсис Фукуяма, като най-опасната идея на света, докато един защитник, Роналд Бейли, се противопоставя като казва, че това е „движението, което обединява най-дръзките, най-смелите, най-фантастичните и идеалистични стремежи на човечеството“.

 
 

image

Корица на H+, трансхуманистично списание. Заглавието казва всичко (Ти си куклата“).

Това, което почти никога не се споменава, е фактът, че тези технологични „подобрения“ ще бъдат извън обсега на обикновения човек. Огромната цена на тези научни открития ще ги направи достъпни само за подбран елит. Докато обикновеният човек е принуден да търси препитание в генетично модифицирани, химически изменени и дори отровни храни, елитът се опитва да постигне безсмъртие чрез науката. Дори ако масите нямат достъп до тези открития, масмедиите представят трансхуманизма като готин, желан и в крайна сметка – приемлив.



проследете ......

             Източник: http://vigilantcitizen.com

Превод: CrystalClear

Редакция: Издателство Паралелна Реалност




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - уважаеми “ МногооЗнайко“ ,знам ,че в мом. ти РОБотиш ,щот си РОБот /многУ яснУ;))
28.07.2015 10:18
В това време ,аз се излежавам на терасата по монокини...
Ееее, питам аз тогава ...КОЙ е прав, и кой e ..щастлив ....
Това НЕ е “ТЕория на Конспирацията “ ,това е ПРактика ...
драги ми , ГОг Магог ....
цитирай
2. milady - ако имате интерес ,прочетете още...
28.07.2015 10:59
http://youtu/vbUCAl3O53o

Отново благодаря на колежката жаб жаб ;))
за включването по Темата ...
Опасна си ,мила !!

coacoa11.blog/profile.php

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1779586
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930