Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2015 19:52 - залагат ви Капани ...
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 1737 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 24.06.2015 08:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
           ТЪЙ КАТО КОЛЕЖКАТА  БЛО  зДАДЕ БАГАЖА, ПРЕДЛАГАМ ВИ 
            БЕЗПРОБЛЕМНА СРЕДА „ ДА СПОДЕЛИТЕ МНЕНИЕТО СИ....
           НЕ СЪМ АДМИН ,НЕ СЪМ  БОТ.... И  ПИША  ЗА ИДЕЯТА  , И ЗА ...
           ТОЗ,   ДЕТ  ДУХА  НАВЪН...МОЛЯ „ КОЛЕГИ „ ФОРУМА Е ВАШ .....

                 Използван източник: DW
             Вече е официално: и в България медиите носят отговорност за форумите си

Вече няма връщане назад: оттук нататък всеки хейтърски коментар, включително и в България, може да доведе до осъждане на медията, която е допуснала публикуването му. Това постанови съдът в Страсбург.


                        Димитър Димитров  преди 2 дни

Хората са идиоти и естествено законите са идиотски. Някой ще изтрие ли подобно твърдение? Или че българите са цигани и затова мразят себеподобните си . Според мене на вербалната агресия не трябва да се отговаря с друг вид агресия или санкция, на идеите се отговаря с идеи и т.н. Единствено подсъдно трябва да бъде набеждаването и лъжесвидетелстването ,когато наистина думите имат тежест и последици. Защото къде е границата между мнение и обида и т.н. Ако аз кажа че този парламент е позор за България , а премиерът е Мутра, това за кого е обида. Утре ще почнат да ни съдят за обида срещу народа или държавата и т.н. Ами една карикатура . Тя също може да се приеме за обида и уронване на престижа и подобни глупости. Тези съдии не са нормални. Единственото ,с което съм съгласен е че който вдига купона носи и отговорността.




Гласувай:
8



1. saankii - сори за лошото копие .колеги .ще го повторя ..
23.06.2015 19:55
Хората са идиоти и естествено законите са идиотски. Някой ще изтрие ли подобно твърдение? Или че българите са цигани и затова мразят себеподобните си . Според мене на вербалната агресия не трябва да се отговаря с друг вид агресия или санкция, на идеите се отговаря с идеи и т.н. Единствено подсъдно трябва да бъде набеждаването и лъжесвидетелстването ,когато наистина думите имат тежест и последици. Защото къде е границата между мнение и обида и т.н. Ако аз кажа че този парламент е позор за България , а премиерът е Мутра, това за кого е обида. Утре ще почнат да ни съдят за обида срещу народа или държавата и т.н. Ами една карикатура . Тя също може да се приеме за обида и уронване на престижа и подобни глупости. Тези съдии не са нормални. Единственото ,с което съм съгласен е че който вдига купона носи и отговорността. /Димитър Димитров / из Форумите
цитирай
2. saankii - Свободна съм родена и свободна ще умра .Точка ;)))
23.06.2015 20:06
затова публикувам точно това мнение....
поредният еврогейски ,натаманен закон ....
за създаване на Perfektni условия за FERMATA ..

ПРОБЛЕМ / РЕАКЦИЯ /РЕШЕНИЕ/ тяхното !!!


Дейвид Айк https://youtu.be/hyU6x_5Rhoo

АЛЕКС ДЖОУНС / https://youtu.be/o4wOpH-_CHw

цитирай
3. milady - къде е баш Ентелигента ? Бай Гошку Балкански;))
23.06.2015 20:27

Особено податливи на контрол над съзнанието са около 20 % от населението (което е достатъчно за провеждането на ефективни манипулационни кампании). Други 20 % проявяват изразен неконформизъм, а контролният пакет при вземането на значими социални решения се държи от останалите 60 %, колебаещи се или въздържащи се от непосредствена, категорична или пък активно изразена позиция.

Особено податлива на контрол на съзнанието е и интелигенцията – противно на очакванията това да не е така, поради нейната висока интелигентност, култура и критичност на мисленето. Това се дължи на факта, че своята информация, освен когато това не е нейна специфична задача (както е при социологическите изследвания), тя получава предимно от социалната пропаганда, масмедиите, илюзиите на масовото и умозрителните заключения на индивидуалното мислене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1767083
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031