Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2017 21:58 - ГЕРБ И РАЗЕДИНЕНИ ПЕЙТРИЪТИ – ГЕЙ БРАК ПО СМЕТКА
Автор: djani Категория: Политика   
Прочетен: 1926 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 27.04.2017 23:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ГЕРБ И РАЗЕДИНЕНИ ПЕЙТРИЪТИ – ГЕЙ БРАК ПО СМЕТКА

 

image

 Истината е в листото (пакета)

 

            Крайно време е в науката сексология да се въведе понятието „политически секс”, а от там и специфичните му производни брак, полигамия, промискуитет и т.н.  Дори се поупражних някога по темата в постинга си „Политически секс, или любов”, където доста подробно се спрях на явлението. По телевизора преди доста време гледах американската комедия „Запознай се с нашите” с главен герой Гейлорд Факър, демек „господаря на гейовете”, който впоследствие се оказа, че въобще не е гей, а нормален и дори хетеросексуален Ебльо, както го наричаха постоянно. Такъв вид майтап могат да си позволят само американците, изобретили многобройни и объркващи форми на половост, та да се чудиш  от кой си ти, аджеба. Но независимо от чудатостите си, в политическите си сношения се оказва, че са строго консервативни и дори моногамни. Или само с демократи, или само с републиканци, без дори и намек за безпринципни бракове с други партии, каквито има и при тях, но не в нашенското „демократично” изобилие.

            В момента сме свидетели на поредната сватба на ГЕРБ в ролята на съблазнителя Дон Жуан с палавият ОП, който се явява на обреда в ново и свещенно триединство. Ала  в  предишните си проявления мискинчето е било в греховен контакт с „младоженеца”, но с  други отверстия на настоящото си травеститско  тяло.  Сватбените церемонии включват произнасянето на брачните клетви, размяната на златни халки, получаването на подаръци (предимно материални) и публичното признаване на брака от институция, имаща законовото право да го обяви за официален. Клетвите за четиригодишна вярност и нерушим, осветен от задкулисието съюз са вече произнесени и мултиплицирани от медиите в образ, звук и печатно слово. Предстои тържествената церемония в Парламента, където ще се узакони създаването на „новото семейство”. Кой ще е „булката” се питаме всички, тъй като и двете страни в предстоящото брачно съжителство кипят от тестостерон? По традиция в гейсемейството по-ячкия е съпругът. Сватбата, която отбелязва създаването на ново семейство, е особено голям празник. Традицията е булката да носи бяла рокля и букет. А когато хвърли зад гърба си букета, баба БСП ли ще го докопа? Твърде е възможно, с оглед изгряващата нова френска мода. Дали ще смени фамилията си с тази на поредния си съпруг?

След церемонията се празнува и когато свърши празненството младоженецът и булката традиционно имат брачна нощ. Поради миналите си развратни съжителства, белият пешкир с невинна девича кръв няма да се развява. Пред вид хищната природа на „младоженката” сексът ще бъде със същинска vagina dentata. Кой отгоре, кой отдоле, не е толкова важно.  По традиция, медения месец в политиката трае цели 100 дни. Предполага се, че думата «меден месец», ама разбира се «honeymoon» на английски, води своята история от традициите в древна Англия, където бащата на булката дарявал младото семейство в чест на брака  с буре медовина, достатъчна за цял месец. 

            Миналите през търгата на брака обаче знаят, че под тънкия меден слой, изблизан дори преди изтичането  на традиционния срок се крият фекалиите на прежните им  прегрешения и взаимни вражди. Защото политическия секс е въплъщение на днешния политически морал, двойствен, манипулативно извратлив, примамливо порядъчен отвън, но гнил до разложеност отвътре.  Според неписан закон той е ефикасно конвенционално оръжие в страхотната битка за налагане на всички равнища, в условията на социалния дарвинизъм върлуващ в страната ни, по-безмилостен от когато и да е било.

            И тези избори бяха страхотна машина за продаване на вестници и за медийна аудитория на рекламодателите. За да се случи това, те бяха изградени като телевизионно риалити на Христовия принцип: възвестяване (подаване на кандидатурите), рождество (влизане в социологическите проучвания), явяване (включително под формата на портрет, може и билборд), пророчества (програми), проповеди (представяне с цифри на програмите), предсказания (рай на Земята, ако бъде избран), процеси (купуване на гласове срещу пакети храна, парламентарни сътрудници, на които е плащано за нещо друго, служебни коли след напускане на службата, фиктивни помощи за болни деца, данъчни декларации с „пропуски”), съдилища (медийни), осъждане (първите страници на пресата), разпъване на кръст (телевизионно), оплюване (концерт от празни тенджери, хвърляне на яйца), страдание (деня на изборите), възкресение (избиране)  и идването на новия – стар пророк, който иска да бъде на предишното си място.

Но всичко това е шеговита приумица. Важното е другаде. Капиталът режисира тези представления, които му позволяват да остане в сянка и да си върши работата спокойно. И въпреки формалната загриженост за работниците, пролетариата, хората в несигурно положение, вниманието ще е съсредоточено върху други целеви групи, както се казва върху заместващият народ - хомосексуалисти, ЛГБТ, мигранти, „умни и красиви” и всички те срещу истинския народ - българския.

 

 

СВЕТОСЛАВ  АТАДЖАНОВ

Djani.blog.bg







Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Коалициите
27.04.2017 23:29
Коалициите са нещо добро, ако са в чужбина. Ако са у нас, някой недоволен ги приравнява на педераски секс. Мерси.
цитирай
2. djani - Когато компонентите са външно несъвместими...
28.04.2017 09:52
krumbelosvet написа:
Коалициите са нещо добро, ако са в чужбина. Ако са у нас, някой недоволен ги приравнява на педераски секс. Мерси.


Но, по същността си са цинично търгашество...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3244864
Постинги: 926
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031