Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2017 08:32 - срещу системата..
Автор: saankia Категория: Хоби   
Прочетен: 1213 Коментари: 7 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
           Кои са хората, които управляват света - Психична централа ... icp-bg.com/кои-са-хората-които-управляват-света/
  1.  
  2.  

image image illumuminati BG (Срещу системата) 121 последователи -  Който отказва свободата за другия, не я заслужава за себе си     ИНФОРМАЦИЯ       СЛЕДЕНИ
 




 
 



Гласувай:
6



1. saankia - продължение по Темата/ благодаря за вниманието ви ! юлия
20.06.2017 08:35
Кои са хората, които управляват света
Това определено не са група същества с болно съзнание, които пият бебешка кръв и тайно направляват съдбата на планетата. Разбира се това не означава, че такива неща не се случват…
Илюминати се определят по кръвта и по-точно по генетичния код, който са приели от предците си. Това са кръвни линии с висока издържливост към външно влияние и контрол над съзнанието. Понятията Илюминати и Кръвни линии са сходни.
Гените на хората от масите функционират като радио точка – предават зададена им честота, докато човек от кръвните линии е като широко обхватно радио – насочва съзнанието и дейността към честота, която желае.
Илюминатите са робовладелци, а останалите хора са просто роби, които не са имали шанса да получат по наследство определен генетичен код. Расистка теория и реален факт.
Може би това не е расизъм и истинските просветени не вярват в расизма, защото знаят, че имат много по-силни връзки от кръвта и външните родови белези. Новородените със сребърни лъжици, снежнобяла кожа и синя кръв са просто част от системата, която добре експлоатира расизма. Те много добре знаят, че в тях няма нищо чистокръвно и че те са едни от най-големите мелези. При това с много лош процент на интегритет в ДНК. Всъщност те са на ръба на оцеляването, а не на върха на пирамидата. Ако искате да постигнете нещо в този живот или най-малко да го разберете до известна степен, трябва да се научите да гледате и осъзнавате по-широко от сегашните си лимити за понятията.
цитирай
2. 4u4eloto - Здравейте, приятели! Аз съм Ч...
20.06.2017 08:47
Здравейте, приятели!
Аз съм Чучелото, на галено ми казват Чу.Всеки от моите 2000 приятели във ФБ знае, че аз съм най-великият поет на света за всички времена.
Чу
цитирай
3. saankia - накратко, зная, че не обичате ..дъългите статии / особено оня Черният гущер/ хха
20.06.2017 08:47
Българските илюминати
Не е задължително българските илюминати да са в България. Истинската Българска кръвна линия е много силна и жизнена тройна спойка от три основни ДНК кода:
– На расата, която в Стария завет, на езика на народа на Яхве, се нарича „елохим”.
– На расата на Сириус 3;
– На съществата, които са определени от съвременната теория на конспирацията като обществен враг номер – расата на рептилоидите. Съотношението е 33 процента или 1/3 – възможни са известни отклонения, но това отключва нестабилност и регресивни мутации.
Който е силен и могъщ няма нужда да променя формата си. Силата не идва от форма, а обратното – силата определя формата. Силният няма да промени себе си, а вашето съзнание и възприемането за него. Не го ли разберете винаги ще бъдете в позицията на жертви.
Рептилите не са част от Илюминатите.
Просто са част от плана. Защо освен овце да не могат да се развъждат гущери?
цитирай
4. saankia - Човеко, няма оправия тук, кажи нещо ..ново..
20.06.2017 08:48
2. 4u4eloto - Здравейте, приятели! Аз съм Ч...
08:47
цитирай
5. saankia - ужасяваща ..тайна..
20.06.2017 08:50
Кои са българските илюминати и кои институции стоят зад тях?
Те са илюминати, но нямат пълна власт над държавата. Впрочем такава няма. Третата Българска държава е мит. Български държави не е имало. Имало е много Български империи. Българите са раса, която завладява, покорява и обединява и то не винаги със сила. Тази географска територия е послужила за основа на две Български империи извесвни като царства или ханства. Така, че е трудно да се говори за структури, които са изцяло под техен контрол или поне през последните няколко века. Силата им е на международно ниво, особено в териториите на бившия СССР и САЩ, макар, че това не е толкова голямо постижение, тъй като към момента това са просто две производствени корпорации с офшорно ръководство и елит.
Илюминатите са всемогъщи. Какво им пречи да придобият абсолютната власт в собствената си страна?
Кяма страна или държава България! Илюминатите също живеят на територията на тази производствена корпорация. Името България към момента е географско, а не държавническо понятие.
цитирай
6. milady - колега barin, благодаря, че сподели моят Интерес/ поздрави и успех ..
20.06.2017 09:18
Апокалипсисът е задействан – тези, които имат очи и уши да видят и чуят вече го знаят. Кой ще оцелее в това, което идва, ще се определи от защитите, вплетени в ДНК, а не от подземни бази и антигравитационни технологии.

Дали българите ще бъдат унищожени, освен илюминатите и тези които имат тяхната ДНК защита?
Така или иначе българите умират. До 15-20г. тази територия ще представлява най-големият старчески дом на земята – нещо като концлагер за стари и недъгави хора на открито.
Това е тенденция, ако се запазят досегашните темпове, а те съвсем скоро ще бъдат засилени и катализирани. Това не бива да ви тревожи – това е част от плана. За илюминатите това е нормален оздравителен процес – еволюция. Свързано с ДНК защитата.
Добрата вест за българите е, че тяхното ДНК е уникално. Заключените кодове в него съдържат невероятна сила и потенциал. Тези защити са особено силни на квантово и светлинно ниво. Действат като енергийни свръх функции в ДНК. Интересното е кои ще успеят да достигнат до там, че да успеят да се свържат с тези високо енергизиращи фактори.
Другият ключов въпрос е: дали съвкупността от тези фактори, ще достигне критичната си маса. Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора, с опростен начин на мислене и на живот. Но не простите, а само най-добрите. И при всички случаи няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите.
цитирай
7. saankia - тъй като тук отдавна липсват коментарии, аз си ..„говоря “сама..
20.06.2017 09:23
Какъвто и да е изходът със сигурност ще останат семплите хора, с опростен начин на мислене и на живот. Но не простите, а само най-добрите. И при всички случаи няма да се стигне до пълна анихилация и изчезване на българите.“

нещо против..
преча ли на някой?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankia
Категория: Хоби
Прочетен: 160836
Постинги: 58
Коментари: 549
Гласове: 437
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031