Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2017 10:51 - що е това?
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 5358 Коментари: 20 Гласове:
10

Последна промяна: 06.05.2017 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   

Imprint - Паралелна Реалност www.parallelreality-bg.com/statii/control/318-imprint.html

Има много думи на английски език, които са много подходящи за отразяването на някои езотерични процеси, чийто адекватен превод на нашия език просто липсва (или не става само с една дума/израз). Една такава дума е „imprint“, което на български просто не може да бъде предадено в пълния му смисъл (тези които знаят английски и четат езотерика и литература за mind control на този език, разбират какво имам предвид). В най-общ, но подчертавам – непълен превод – означава „засаждане на даден модел/идея/шаблон в (под)съзнанието“. Други възможни преводи са „отпечатък“, „внушение“ и други непълни и неотразяващи действителността думи. Поради частния случай на осакатеност откъм български превод, ще използвам думата в тази статия в оригинал и ще се опитам да обясня важността на процеса в днешната действителност.
В този материал няма да има много „решения“ на проблема, защото колективни решения няма, има само индивидуални. Вместо това обаче ще направя нещо доста по-добро – ще посоча проблема, а вие ще го изследвате в собствения си живот. Това ще ви помогне да напреднете като инкарнация. Какво по-хубаво от това? :)
Ще бъдат посочени основните сфери, в които се случва imprint-ването, а междувътрешните връзки ще си направите сами. Този материал ще ви провокира да мислите. И спокойно – няма да мислите за спасяването на планетата – ще ви провокира да мислите за себе си. Нещо, което така или иначе умеете, нали малки егоистчета? :)


Секс

Тук няма да говоря за това как обществото ни е залято от сексуални образи с цел изкуствено външно стимулиране на 2-ра чакра, което да доведе до пренатоварване и изтичане на енергия. Говорено е достатъчно за това и може би за в бъдеще пак ще се говори. Ще кажа нещо за секса като процес и случване в контекста на imprint-ването от естествен тип (а не от изкуствен, външен).
Сексуалността е различна за жените и мъжете. Енергетиката и тялото на жената са приемател. В секса (и енергетиката на двата пола като цяло), мъжа излъчва, а жената приема и евентуално трансформира. Какво се случва с жената, когато приеме енергия от мъжа? Какво се случва с нейния енергиен и мисловен модел? Какво се случва с нейната генетика? Тя задържа тази енергия и е imprint-ната от нея. Тя е белязана. Всеизвестен факт е, че жена, която има многобройни сексуални партньори доста често има ментални и дори физически болести, именно поради всичкото това imprint-ване от многобройни енергетики и мисловни модели. Ето защо в древните времена, мъжа е можел да има много жени, но жената само един мъж. Така тя бива константно imprint-вана от само един партньор и има смесване на imprint-ове, които са консистентни и поддържани в обща енергийна рамка без флуктуации. Ако има обаче генетично или енергийно несъответствие (което погледнато отгоре е едно и също), има проблем. Възниква конфликт, защото винаги ще бъдете imprint-вани с погрешния модел. Това е и механизма зад всичките разводи, раздели и т.н. макар причината на повърхността може да изглежда различна.
Много е важно и за какво мислите в момента на оргазма (и за 2-та партньора). Тази енергия може да бъде насочена и imprint-ната във външния свят, което е основата на сексуалните магически ритуали извършвани от илюминати. Това обаче са други теми и го споменавам само във въпросната рамка. 
И между другото – не пропагандирам патриархат, казвайки на жените да бъдат само с 1 мъж през живота си. Аз не съм създал вселената и механизмите по които тя работи. Казвам ви само как работи. Решенията естествено са ваши.



Pausee..... and.. the music..comes:))


https://youtu.be/HGUf5rUXcnc


Ronny. K vs Albinoni - Adagio in G

    image
 
НА 6 МАЙ СЕ НАВЪРШИХА 160 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ЗИГМУНД ФРОЙД. ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОТДАВНА НЕ УВАЖАВАМ ЕВРЕЙТЕ, ПОРАДИ ТАЛМУДА, И ТЯХНОТО МНЕНИЕ ЧЕ СА "БОГОИЗБРАНА НАЦИЯ", ТО НЕ ВСИЧКИ ЕВРЕИ СА ТАКИВА. ВСЯКО СТАДО СИ ИМА МЪРША,  КАКТО И У НАС ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ НАВЪДИ ДОСТА ТАКАВА... ЕВРЕИ ИЗПОВЯДВАЩИ ТАЗИ КРАЙНА РЕЛИГИЯ СА  ЛЕНИН, И ТРОЦКИ, И БЕРИЯ. СЪЩО ТАКА И РОДШИЛДОВИ,  КОИТО В СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ,  ТЕ СА ПОСТАВИЛИ ЗАДАЧА НА ЕВРЕИНА МАРКС ДА НАПИШЕ "КАПИТАЛА" И СЪЗДАДЕ ОСНОВИТЕ НА КОМУНИЗМА,  КОЙТО ДА БЪДЕ ЗАЛОЖЕН КАТО ЕКСПЕРИМЕНТ В ТОГАВАШНА ЦАРСКА РУСИЯ.  В СЪЩНОСТ МАРКС, ПОДПОМОГНАТ И ОТ ЕНГЕЛС СА СЪЗДАЛИ ДОСТА ДОБРА ТЕОРИЯ И ФИЛОСОФИЯ,  КОЯТО АКО НЕ Е ЯХНАТА ОТ ПРОДАЖНИЦИ, ЩЕ ОСЪЩЕСТВИ ЕДНО НОРМАЛНО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТОВА ВАЖИ И ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА.  ДА,  АМА - НЕ!  ВИНАГИ НА ВЛАСТ СА ЗАСТАВАЛИ НЕОБРАЗОВАНИ И ЛАМТЯЩИ ЗА БОГАТСТВО ХОРА.  ТОВА ВАЖИ "КАЖИ РЕЧИ" ЗА ЦЯЛАТА НИ НЕСКРИТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.  И СЕГА ВИЖДАТЕ РЕЗУЛТАТА,  А НЯКОИ ВИДЯХА И ДВАТА ВАРИАНТА... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВИ ПРЕДСТОИ ДА ВИДИТЕ ДОСТА ОЩЕ ПРОСТОТИИ ОТ ЕДНА УМИРАЩА ОТ МАНИЯ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ КАСТА ОТ "ЧОВЕЦИ".  ТА ДА ПУСНЕМ НЕЩО ЗА ТОЗИ ЧОВЕК......

Фройд е баща на психоанализата. Чрез нея той преоткрива за света удивителната роля на нагоните и сексуалността и доколко живота ни зависи от тях. Цялата философска рамка на теорията му се крепи на идеята за репресията, дори структурата на личността. Деленето на психиката на три топика и тяхното взаимно подчинение създават цялата “житейска игра” в която всички сме включени. Свръх-Азът притиска като преса Аза, който е притискан и отдолу от То (несъзнаваното). Човек е подчинен на несъзнателните си импулси и цял живот играе на криеница със себе си бягайки от тях, сублимирайки половите си нагони в креативна дейност и търсейки баланс. Трудността идва от невъзможността желанията ни да бъдат реализирани напълно, което ни подтиква да търсим обходни пътища, изобретателни подходи и да се задоволяваме със заместители на желаните неща. Всичко което цивилизацията е сътворила е до голяма степен продукт на тази груба и ненамерила своя пряк обект сексуална енергия.

По дефиниция в концепцията му не е заложено наличието на баланс, точно обратното – цялото човешко поведение произтича от антагонизма между отделни части на личността. Или както самият той казва: Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение.


Именно и поради тази причина Юнг, най-добърия му ученик, се дистанцира от него основавайки своя школа в Цюрих.
Не бива да се пропуска и факта, че Фройд е еврейн – Сигизмунд Шломо Фройд и както винаги успява да повлияе епохата си и макар днес немалка част от сексистките му теории да не са напълно коректни, те остават определящи. През Войната трудовете му са били горени от Гестапо, за което той казва: В Средновековието биха ме изгорили на клада, а днес изгарят само моите книги.


Във философията му прозира дълбоката юдейска идея за пълното подчинение на човека – Истината ще ви направи свободни и Повечето хора не желаят истински да бъдат свободни, защото свободата натоварва с отговорност, а повечето хора се плашат от отговорноста. Самият той сам определя съдбата си, слагайки край на живота си за което е имал сериозна причина – тежкото му раково заболяване. Има характерен символизъм в това и той посочва доколко тясна е връзката между секса и смъртта, че някъде между тях съществува близка допирна точка в която лесно може да се премине от едното към другото.


Скандалните му за времето си теории са шокирали обществото и няма как казвайки, че сексът започва тогава, когато жената хване мъжа за ръката. Но вместо това той усложнява дотолкова проблемите на човек с подсъзнателните му импулси, създава толкова кошмарни внушения, че поврежда трайно света в който живеем. Защото той не само търси усърдно нещо, но го и създава. Може би е целял да постигне емоционален шок, който да помогне в проглеждането, но се е вкопчил в думата и дотам. Може би е трябвало просто да се насочи към “ще намерите в себе си всичко, което потърсите”, а не във “всичко, което намерите в себе си, сте вие”.Фройд е коминочистачът на модерното общество, именно защото е надникнал в иначе затлачените тематики пълни с табута и символика на психическите дебри. Като такъв той е свършил добра работа осветявайки я в цялата й “прелест” и е стигнал до извода, че в крайна сметка човек е устроен по много прост начин – бяга от болката и се стреми към удоволствието по което ние не се различаваме от всяко, дори просто, същество.


 nikolaijambol.blogspot.bg/





Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - блога върви ...ужасно....
06.05.2017 11:23
imprint [im´print]
I. v
1. печатам, отпечатвам, щамповам (on, with); to ~ a kiss on s.o.’s brow целувам по челото;
2. запечатвам в съзнанието, втълпявам, внушавам (on, in); to ~ a person’s mind with fear вдъхвам страх у;
II. [´imprint] n отпечатък, белег; (и прен.) ефект, въздействие; publisher’s (printer’s) ~ име на издател (печатар) (на заглавната страница, на края на книга).
цитирай
2. katara - малко кръстоска, ако позволите/ за милата „благовестие“..инак,нищо лично!
06.05.2017 11:58
Психологическо обяснение на Фройд
Зигмунд Фройд предлага теория, в която религията е представена като форма на невроза.
Религията е възникнала от необходимостта да има ограничения върху основните физически влечения. Докато мъжете са ловци-събирачи и са далеч от племето и от жените и децата, е налице необходимост да се ограничи достъпът до жените на по-възрастните млади мъже-тинейджъри.
цитирай
3. saankii - знам, че всички четете..диагонално...и ..никой не обелва ..дума/ и, какво от това.. хаа
06.05.2017 12:16
В този материал няма да има много „решения“ на проблема, защото колективни решения няма, има само индивидуални. Вместо това обаче ще направя нещо доста по-добро – ще посоча проблема, а вие ще го изследвате в собствения си живот. Това ще ви помогне да напреднете като инкарнация. Какво по-хубаво от това? :)
Ще бъдат посочени основните сфери, в които се случва imprint-ването, а междувътрешните връзки ще си направите сами. Този материал ще ви провокира да мислите. И спокойно – няма да мислите за спасяването на планетата – ще ви провокира да мислите за себе си. Нещо, което така или иначе умеете, нали малки егоистчета? :)
цитирай
4. milady - веске, поне за инкарнации ..чувала ли си? за Буда ,разбрахме,че..не живее у ваше село..
06.05.2017 12:19
този материал, ще ви помогне да напреднете като инкарнация. Какво по-хубаво от това? :)
цитирай
5. tikvo4 - бъдете по търпеливи с весито..
06.05.2017 12:55
тя е претърпяла многоо тежък период
в една секта под формата на опасно промиване на мозъка..
за жалост такива хора многоо
бързо попадат отново под чужди „команди“
в нейния случай това е очевадно..
Ню ейдж мармелад нон стоп...
Рая, вещерките, ритуалите...втренченият в обектива “чист“ поглед
дано се измъкне, но никак не е лесно..
цитирай
6. saanki - съжалявам, но..надали сте го разбрали/ поне според мен..
06.05.2017 12:58
5. pavlenam - някои от нас
12:44
ги знаят тия работи още от преди да са се родили :))) а после са го и прочели.
цитирай
7. saankii - https://youtu.be/qTaI1e23jgI... Арканум..
06.05.2017 14:28
да го постна отново/ за 3 път
този филм, който е мн.добър/според мен
Тайната на тайните за секса..
пр.гледане..
цитирай
8. blackpredator - малийй, Юлке
06.05.2017 15:29
у туй лапацало липса само импринта на КУРганната култура на Гимбутас
инкарнация буквално значи „влизaнe в плът", та мисля, че надървен екзорсит ти нада ;)
цитирай
9. katara - Блеки, това опит за разговор ли беше ...
06.05.2017 15:43
или...прозяявкааа...
щТо не се лигавиш на бабка си там..
М?
цитирай
10. blackpredator - абе,
06.05.2017 16:09
Юлка написа:
imprint-ове, които са консистентни

впечатли ме консистенцията на бозата
М
цитирай
11. bumerang - Нещо, което може би ще е интересно на авторката или нощем с белите коне:
06.05.2017 16:12
"...
6./Фройд
На гости ми дойде и доктор Фройд
с брадичка,сякаш взета от козел
със мършаво телце,със поглед смел
и древногръцка стойка на герой.
Разговорът с него беше кратък-
попита ме дали съм извратен
дали във всеки клон съзирам член
и ползвам ли понякога вибратор.
Усмихнах се и отговорих с "Не"
което явно доста го раздразни
но той ми пожела добри оргазми
и яхна ловко белите коне.

Нощта го гушна в топлата си пазва
и лекичко разтвори колене."

ahav, Пътуване

Успех в безкрайността!!!

ПП:
Някой май искаше да емигрира в Русия? Или вятъра задуха в друга посока?
цитирай
12. blackpredator - опсс,
06.05.2017 16:26
ако кривата пръчка, кръстила се бумеранг има предвид мен с емигрирането в Русия,
то требе да й кажа, че там изискванията за емиграция са НАД бумерангска траектория
за сродните души да препоръчва евроатлантически кенефи
аз си тежа на мястото
дялан камък и на покрива, освен в темела...
цитирай
13. saankii - № 12 / за твоята боза ще издадем юбилеен Ларусс..
06.05.2017 16:35
Онанизма и Комунизма– ръка за ръка..
заболя ме езика, да пиша дори коментарии вече..
по твоята зомбация и блогова излагация..
бегай да помпиш Чудатости и небесности..в безЕбието И....
и виж по –горе, sestra те пита нещо..за Ръшъ...
цитирай
14. bumerang - Грешите г-не,
06.05.2017 16:41
Аз пиша коментар на авторката, която сама често се именува Юлия. Нито знам, че сте имали такива намерения, нито ме интересува. Но невъздържаното желание веднага да обидите говори предостатъчно за траекторията, по която се движите Вие и себеподобните Ви. Колко сте НАД и колко сте ПОД не ме интересува.
цитирай
15. blackpredator - ти остави на Чудото безебието
06.05.2017 16:45
по интересно е твоето ебие
напомня оная притча:
- Гетьо, ебал си педерас
- не съм, ебах един, дето е ебал педерас
та и твоята блогова Ебалност там...
ти май не четеш
написал съм по-горе на Човека
цитирай
16. saankii - 16. bumerang -
06.05.2017 16:49
талантливо стихО, харесах
не знам за „ над пода и над тавана..“
но , някои май наистина не слизат ..отЧерешата“
аз съм Юлия
благодаря за стиха..
цитирай
17. saankii - 17. blackpredator - ти остави на Чудото безебието
06.05.2017 16:52
ти Я натрапваш гОрката женица, не аз..
и ,не ме баламосвай с блоговиклишеалабалистики, моля!
цитирай
18. katara - айде по–добре си пий..ракията,блекс
06.05.2017 17:28
инкарнация не е„въплатяване“ в тяло, камо ли коитус/о,Боже мили!
аз го приемам като Аватар, затова и
си направих този профил „катара “
найш ли, брат4е, за полит.трол..мое и да ставаш
но,за х€нтелектуален дебат...нъц...
апропо „твоят“ маниер е познат на Психолозите като ....
Ad hominem-- или атака срещу личността..
със здраве
цитирай
19. neznayko - Мислене
07.05.2017 00:55
За първата част - Шелдрейк.
За втората част - загуби ме още при еврейте. Мярнах и еврей, което окончателно ме отказа. Сори!
цитирай
20. saankii - № 21, какво те дразни „че те изгубих “?
07.05.2017 10:23
мисля,че Постинга е умерено индиферентен,
а, това че ти се дразниш, не ме бърка..
по добре да беше дал малко инфо за Р.Шелдрейк...
благодаря , все пак/статията не е моя,а евреЙи е грам. грешка на автора/

Р. Шелдрейк е създател на хипотезата за „формативното причиняване" и „морфичния резонанс", изложена първо в книгата му „Нова наука за живота" (1981). С нея той сепна научната общественост и предизвика необикновено раздвижване сред учените не само с една нова теория, но и с пътя към един нов светоглед. Това бе смела хипотеза, която дойде да замести възгледа на съвременната биология с един органичен модел, който приема като базови мисълта и живота, вместо материята и математиката. Авторът предложи прости експерименти, които да проверят и потвърдят тази хипотеза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1774612
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930