Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2016 20:55 - „ШоУто на Веска “
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 2912 Коментари: 7 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                         или, ЗАЩО НЕДОЛЮБВАМ ТОВА ШОУ ?

             повече/   selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=2461
  1.  
  2.  


Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение (Точно! Точно това съм се опитал да изложа в моите книги и разговори: как илюминатите комуникират по между си и как се отнасят към човешкото подсъзнание с безкрайно количество символи и визуални кодове)

(Ако трябва да направя бърз обзор върху поведението на илюминатите, би било един вид изреждане, подобно на горното, на отличителните черти на рептилоидния мозък. Те изразяват всичко онова от следствията на това поведение – “завладяващо-принудително”, даващо приоритет на техния план на всяка цена, привързване с ритуали, церемонии, символизъм. Мания, фикс идея за величие. И да, да……..! Всички възможни начини за измама.) 

Всички филми и действащи телевизии представляват проекция на свойствата на рептилоидния мозък. Как така? Филмите и телевизията, видео игрите и т.н. Всички те неопровержимо са подобни на сън. Не само в тяхното представяне на символичната реалност, но също и в това, че хората които гледат филмите имат същата дължина на мозъчната вълна, излъчват същата тази вибрация, както когато сънуват. И така отгатнете, откъде произлиза сънуването във вашите глави! (Киното и телевизията, като индустрия, не само че се контролират от Илюминатско рептилоидната кръвна линия, но и са изцяло създадени от тях на първо място. Илюминатите контролират чрез отличителните черти на рептилоидния мозък и те търсят да манипулират човечеството чрез манипулацията и стимулирането на рептилоидната част в мозъка.) 

ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК 

И ето, че добавяйки към мозъка на бозайниците масивно количество “сиво вещество” /неокортекса/ се появил еволюиралия човешки мозък. Сивото вещество в него обхваща по-голямата част от ранния мозък и съставлява 85 процента от общата маса на човешкия мозък. 

Състои се от две полукълба, свързани помежду си с нервни влакна. Мозъкът е разделен на две половини, като всяка от тях участва в комуникацията с другата. /Целта на илюминатите била да намерят начин как да разделят работата на двете полукълба., така че да могат да подават информация на десния мозък, посаждайки образи, в състояние на сън, подсъзнателно, чрез символика, сублимирало въображение, докато в същото време лявото полукълбо е в ролята на затворник като осъзнаване на реалността. Ето защо образователната система, науката, толкова много са се устремили да говорят и подават информация на лявото полукълбо. По този начин Илюминатите правят опит да проникнат в мозъка чрез дясното полукълбо, подавайки му неосъзнати образи, които впоследствние чрез лявото полукълбо се осъзнават. И така, светът на човека се изгражда по тази схема. Докато човекът мисли, че този възприет от него свят е негов собствен, всичко това е било внимателно манипулирано и вградено като система. Ако се вгледате, ще отбележите колко много думи, съществуват като въображение, представи си, “имеджин”, сън и всичко това се използва за различни цели в рекламата. Илюминатите знаят, че могат да проникнат в мозъка ви през дясното полукълбо чрез въображението ви, и тогава да заповядат на лявото ви полукълбо да декодира информацията в съзнателна за вас форма., т.например: “Аз искам да купя тази кола.” “Мисля, че се нуждаем от даването на повече власт в ръцете на полицията, за да се спрат престъпленията.”, “Нуждая се от точно тази Виагра, за да бъда истински мъж.” 

Ето защо, повечето телевизионни програми се насочват към света на фантазията, /чрез анимация/ 

Музиката също се използва за същите цели. Същите хора, които контролират Холивуд, контролират и музикалната индустрия - фамилията Бронфмен в Канада /най-голямата илюминатска фамилия, която често се споменава в нашите източници/. Едни и същи хора държат света на масмедиите по същите тези причини. 

със съкращение  ...

/Превод от статия на Дейвид Айк. 

За повече информация: www.davidicke.com



Гласувай:
11



1. saankii - има и красиви вещици...
31.07.2016 20:57
под прикритие ......
прости И Господи ,Тя не знае ,какви ги върши!
Амин !!
цитирай
2. katara - знам, че е Неделя вечер ,и сте нефелни, но...неуморима съм аз/ повече и от Вeска ;)))
31.07.2016 21:16
Стигнахме до една изключително щекотлива тема, която е тол­кова актуална и необикновена, че Кастанеда изцяло я е прескочил в досегашните си книги. Само в най-новата му книга Тенсегрти – магическите движения на магьосниците намираме указания за една чужда сила, която повече или по-малко ни контролира изцяло, но тя не е назована поименно и не се обяснява по-подробно. Дон Хуан заявява на слисания си ученик само следното:

Онова, което наричаш свой разум, съвсем не е твой разум. Магьосниците са убедени, че нашият разум е външно устройство, което е било присадено на всеки от нас. Засега само знай това, без повече обяснения за това кой ни го е присадил или как е станало това.
цитирай
3. tikvo4 - я,кажи како оня рефрен...
31.07.2016 21:42
най обичам духовНа музика
за оркестър и цигулки
и две вещици за фон...
цитирай
4. saanki - Принц Стеф Зеления,напраоо къртиш....тигани и миффки..хиихихи
31.07.2016 22:03
„ Палачинката ако не се обърне на време .... губи свойствата си.“
и вещерската си Магия и Сила...
аууууу...

цитирай
5. zax - Кърти я, :)))))
31.07.2016 22:07
Кърти я,
:)))))
цитирай
6. saanki - разбрах та аз без думи...Твоят знак е в апогей ,закси..
31.07.2016 22:10
zax написа:
Кърти я,
:)))))

цитирай
7. milady - нищо лично ,веселушкее.. ;))
01.08.2016 08:42
Покажете ми един нормален и аз ще ви го излекувам ~ Карл Юнг ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1766836
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031