Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2016 08:49 - по по ,и най най Тъпи !!?
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 2197 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   
                   Американците още имат шанс да покажат, че са по-тъпите Andy Borowitz, The New Yorker 25.06.2016, 10:18 (обновена 25.06.2016, 18:27)  image       
Доналд обяви по време на кампанията си, че ще бъде най-добрият президент, създаван от Бога. Бог изпрати опровержение: Хеей, не ме вкарвай в това, пич!

Има два приятни резултата от медийния възход на Доналд Тръмп - милиардер, строителен магнат, автор на бестселъри, тв звезда, организатор на конкурси за красота, претендент за президент, и космически нарцис.

Първият е колективния ступор на традиционните политическите елити и особено гърченето в средите на всякакви ултралеви елементи. Вторият позитивен резултат от кампанията на Тръмп за номинация на Републиканската пария за президентските избори през 2016-а е чудовищното количество хумор, гарантирано от всяка изява на Тръмп.


Тръмп е майстор и на така наречената twitter-буря, където брутално посича несъгласни с него: „Форбс" са провалено списание, пишат тривиални глупости, тиражът им пада", „Хилъри Клинтън беше най-лошият държавен секретар в историята на Америка", „Кой изобщо слуша Мит Ромни. Той изгуби най-лесните избори срещу Обама", „Робърт Патисън ще зареже Кристен Стюарт, ако види момичетата от конкурса ми „Мис Вселена". „Само аз мога да вкарам в час шибаняците от Китай", „Бърни Сандърс знае, че ограбват САЩ, знам го и аз. Но аз, за разлика от него, мога да направя нещо по въпроса".

Не е чудно защо Тръмп привлича шегите, както САЩ - нелегалните мексикански имигранти. Предлагаме ви селекция от най-популярните и забавни подигравки с него:

Тръмп толкова много обича себе си, че когато чука супер модел си представя, че мастурбира.

Доналд Тръмп е опропастил животите на повече топ модели от булимията. Разочаровал е повече жени от „Сексът и градът 2".

Егото на Тръмп е толкова голямо, че той се снима как мастурбира и после мастурбира на заснетия материал. А когато прави секс с третата си съпруга Мелания и двамата крещят неговото име по време на оргазъм.

Тръмп е построил повече безполезни хотели от дете аутист, което играе „Монополи".

Президентският слоган на Тръмп: „Демократи, уволнени сте!"

Последните проучвания показват, че Тръмп води убедително пред другите републикански кандидати.

Опасенията са, че ако бъде избран за президент, Доналд скоро ще изостави САЩ за някоя по-млада страна.

Скандалните изказвания на Доналд в последно време са коствали 80 милиона долара на бранда му „Тръмп". Май му се отразява, защото тази сутрин се е избърсал със салфетка вместо с 20-доларова банкнота.

Вчера Тръмп случайно е пуснал в своя профил в Twitter снимка, на която е заедно с нацисти. Нацистите са бесни.

Доналд обяви по време на кампанията си, че ще бъде най-добрият президент, създаван от Бога. Бог изпрати опровержение: Хеей, не ме вкарвай в това, пич!

Доналд Тръмп е рядко честен политик, който не се страхува да каже и покаже колко голям задник е.

  следват още....;)))))




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - НЕ е смешноо....www.webcafe.bg/
30.06.2016 08:57
Както във Великобритания, така и в САЩ наблюдаваме масово отхвърляне на опетнената идея, че светът на транснационалните институции води до някакъв вид хепиенд - или дори до "край на историята", звучащ като очарователно старомодна идея.
Старият светове ред умря...
След тази сбъркана идеология остана разочароваща празнина. На хоризонта не се вижда заместител - партиите от целия спектър отказват да се справят директно с проблемите с неравенство в държавите си.

Естествено е вековното присъствие на национализма да се завърне с гръм и трясък.
цитирай
2. milady - маймунеф, не знам защо ме преследваш...
30.06.2016 09:18
с твоите импотентни минуси...
като жабата ,дето си вдигнала и тя крака....
гледай там...порно ,и не съ напъвай в моя блог..
с тоз червен задник...
замириса ..
цитирай
3. katara - clubz.bg/41476-angliq_i_amerika_v_ot_glupav_po_glupav
01.07.2016 06:49

"Когато нашите хора гласуваха в четвъртък, те не разбраха, че разрушават най-ценното забавление, което тази нация някога е познавала. Нещастници!"



Пред лицето на бляскавата демонстрация на национален идиотизъм, Доринсън все пак се надява на традиционната способност за излизане от всякакви каши, с която британците са известни. "Това е черен ден", казва той. "Но аз храня надежди, че през ноември американците ще ни изпреварят по тъпотия още веднъж".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1776875
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930