Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2016 09:00 - празник / като празен х.й..
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 1270 Коментари: 1 Гласове:
4



 
   
                                            image


    Понеже на прага на вратата се задава един от най-големи и жалки в много отношения, скалъпен от охранените псевдо светци – празник (като празен) наречен с гръмкото име – Великден. Щях да се чудя и к"во му е великото на този мерзостен празник, но то няма много за чудене, това е ритуал в чест на Кралицата на Орион и съответно велики дни за пир в Астрална, за егрегориалната маса – е за тия изброените определено е ВЕЛИК ДЕН! За останалите е източване на ЕНЕРГИИ, а на по-късен етап и ЕМОЦИОНАЛЕН колапс (празнота породена от празнуването на празника). Информацията винаги ми е помагала и винаги ще ми помага, както и на тези които я приемат, другите просто потъват в бездънната яма прегърнали техният най-голям враг - когнитивния дисонанс.


        Всичко в космоса е енергия и енергообмен. Но това не било достатъчно на едни енергийни същества, те искали да опитат и нещо друго, вероятно това желание породило и самата проекция на ИГРАТА, защото като има търсене, има и предлагане. На тези същества им била промотирана ИГРА от нов тип, в нея те трябвало да изпитват и „колекционират“ ЕМОЦИИ, в пълният им спектър. Това щяло да се случи в свят на полярности – добро и зло, черно и бяло, светло и тъмно. Но както всяка ИГРА и тази си имала своите условия – а те не били хич малко, едно от тях било „играта на сляпо“ т.е. Да играеш с деактивирана предишна памет и едва след като приключиш ИГРАТА, чак тогава да си я активираш отново. Доста не се съгласили с тези условия и се отказали, малцина дръзнали да изиграят тази ИГРА, вярвайки, че това е ПЪТЯ им. Така за тях вече всичко било ЕНЕРГИЯ и ЕМОЦИЯ. Разбира се чак като спуснали своите физически инкарнации те разбрали (явно било описано в договора, но с дребен шрифт), че някой иска да им източва ЕНЕРГИЯТА и да ги ограничи ЕМОЦИОНАЛНО, насочвайки ги към определен диапазон на спектъра – негативният.

                        
Мade in USA,там простотията е
                      комбинирана с извратеност и гротеска. 


                    
image

image     image
И сега докато съм още на вълна божества зайци, преклонение и потайният хомосексуализъм, нека видим 20 жалки и дори зловещи снимки на бащи преоблечени като зайци с децата си, естествено, че е Мade in USA,там простотията е комбинирана с извратеност и гротеска. Веднага правя асоциация с филма „Ефекта на пеперудата“, където бащата-педофил на едно от децата ги събличаше голи в мазето си и заснемаше с камерата си... ужас! Автора на статията с тези снимки е писал като увод „Странен празник е Великден, мъртвите възкръсват, Шоколадови бонбони с форми на зайци (култ към бога-заек). Боядисват се и се крият яйца по разни места..... както и странни възрастни зле маскирани като хуманоидни зайци, държащи децата си в скута.“ Предупреждавам ви, че няма да бъдете очаровани от гледката и най-много да си докарате трайни кошмари, и все пак ако искате да се насладите на аспартаменият козунак, обилното преяждане с яйца и плътта на младият агнец, не гледайте снимките, те само ще развалят това удоволствие!  
         
image
   
                         
image

 И преди да навляза в жалката празни(к)на, която е И с хомосексуални корени (култа към бога-заек), нека да споделя нещо за информацията. Случвало ми се е някаква случка, дали от нормален или паранормален характер, примерно летящо НЛО или някакъв странен феномен, няма значение. Това което ми правеше впечатление е, че в този момент по една или друга причина аз съм нямал камера под ръка (а в тия години е нелепо да нямаш, защото всеки телефон има камера) за да заснема и докажа после пред другите своето „супер странно наблюдение“. Това бяха моменти в които определено съм се ядосвал, мислейки си колко е несправедливо всичко това, на по-късен етап започнах да разбирам, че това не е случайно, защото няма случайни неща, това е било нещо, което е трябвало само Аз да видя или Аз + друг човек или група. С информацията е същата работа, някой от вас знаят как в един момент си засипан от много информация, едно, че не можеш да я запомниш, ами и някой части от нея не знаеш как да възпроизведеш и/или обясниш, пак следва момент на тотален гняв, пак казвам: някой от информациите, които не може да изкараме на бял свят, са си само за НАС това е лична информация, която само ние разбираме и която в даден етап от живота ще ни влезе в употреба. От това по-голямо доказателство за Висшият Аз – здраве му кажи!

     
Ранният култ към боговете-зайци, несящи яйца   От стари времена езическите народи са се покланяли на зайците като богове на секса и плодородието и са ги разглеждали като символи на сексуална страст (Playboy), физическа и умствена сила и възпроизвеждане(и хомосекуалността). В Египетските и Персийските традиции има такива богове-зайци и те са били специално почитани през пролетта. Символите на Норвежката богиня Остара (позната с многото други имена, примерно Ищар и много други, референции към кралицата на Орион) са били косата и яйцето. И двете представляват плодородието. Оцветените яйца също са сформирали част от ритуала на Вавилонската мистериозна религия. Яйцата са били свети за много стари цивилизации и са формирали важна част от религиозните церемонии на Египет и Ориента. Оцветени яйца са висели в египетските храмове и яйцето е било емблема за живота, който се възпроизвежда, идващо от устата на Египетски бог. В древен Китай също има история за бога-Заек, като там най-сериозно е застъпена и проявленията и се виждат и до ден днешен. Нека я видим.
Християните днес празнуват този празник в чест на Възкресението, но истинската причина е за плодовитост, като в това число влизат човешки жертвоприношения, яйца и зайци. Великден се отнася и до идеята, да се убие нещо и да се пусне в нефизическата сфера, за да може физическото да просперира. Великден също е мощен програмиращ спусък за смърт и възкресение. Еврейската Пасха е друг пролетен ритуал, което е с програмиращи функции за робство и бунт. Историята на Пасха разказва, че по време на Седер нощите, трябва да се принесе в жертва първото родено дете от мъжки пол. Това е активатор (тригер) за ритуално жертвоприношение. Обърнете внимание за честите истории за изчезнали деца от мъжки пол по новините, както и публичните атаки срещу мъже (Процес наричан още „Орионизация“).
 със съкращение ...
 spectator-bg.blogspot.com/
  1.  
  2.  
 
  Все пак ето няколко оригинални Zombie-варианта
  (за следващият идиотизъм преZ 2015),
  как да си боядисате яйцата:

                        

image  
      image
image   Препоръчителни статии (минимум)   Преди да започнете да четете този текст е препоръчително да сте прочели тези три статии, разбира се в тях се съдържа по-важният материал, без които разбирането на повечето неща от моята статията е немислимо.   Окултните корени на великден   Окултните корени на великден - отговори на въпроси и допълнителни наблюдения   Великденски яйца, извънземни и външни божества



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - айде, после елате пак..
24.04.2016 11:50
да ми пожелавате „ светли дни и бели нощи “..
изобщо, що клечите тук ,бе моите домашни любимци??
само питам..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1767252
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031