Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 20:24 - .... водка Finland на разсъмване ;))
Автор: saankii Категория: Хоби   
Прочетен: 2065 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 22.03.2016 20:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                  
           
                     Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма

Едно важно разкритие от йезуит за това как Ватикана създаде Исляма и с каква цел

image

  

Той е научил тази история от секретни брифинги във Ватикана, докато бил там свещеник йезуит, под клетва да не издава никакви тайни от такива секретни документи. Тайните му били разкрити от йезуитския кардинал Августин Беа, чрез тези документи.
Кардинал Беа му обяснил как отчаяно римокатолиците са искали да превземат Ерусалим за свой град на своята религия. Поради своята религиозна история и стратегическа позиция Светия град се счита за безценна съкровищница. за да направят Ерусалим римокатолически град е трябвало да бъде разработена схема, пише сайтът worldtruth.tv.Като средство за изпълнението й са 

били избрани децата на Исмаил, син на Авраам. Бедните араби станали жертва на един от най-хитрите планове на силите на мрака, създаван някога. Ранните християни са се оттеглили навсякъде да разнасят Евангелието, за да може всеки, който повярва в името на Исус да бъде спасен за вечността.

Те са срещали тежка опозиция както от евреите, така и от властта на Рим, които са преследвали християните, за да се спре разпространението на тяхната религия.

Евреите са се разбунтували срещу Рим и през 70 година въстанието било потушено много жестоко, а храмът на Соломон бил унищожен от римляните в изпълнение на пророчеството на Исус за него в Евангелието от Матей глава 24 стих 2. На неговото място днес се издига светилището Куполът на Скалата, близо до джамията Ал-Акса, който е едно от светите места на Исляма
 

По ония времена Рим се тресе от радикални промени. Корупция, алчност, апатия, извращения и бунт са разяждали Римската империя и това е помогнало за нейното рухване. Преследването срещу християните е безполезно, тъй като те отдавали живота си за Христовото благовестие.

Единственият начин, по който Сатана можеше да спре разпространението на истинското Христово учение е да създаде фалшива християнска религия, за да спре делата на Бог, за спасение на човечеството. И така те са решили да превърнат Рим в център на новата фалшива християнска религия. Религията на Древен Рим е заимствана от Вавилон и те са направили лека козметика на фасадата й.

Това е станало постепенно, а не за една нощ, казва кардинал Беа, а е започнало със създаването на писанията на ”църковните отци” в началото. Така чрез техните писания, католиците оформили една нова религия. Статуята на езическия бог Юпитер в Рим са нарекли на Свети Петър, а статуята на Венера са я променили на Дева Мария.

За свой център те са избрали един от седемте хълма на Рим, наречен “Vaticanus”, който е бил място на езическо поклонение и е имало храм на бог Янус, на който са принасяли жертви. Според римската религия бог Янус е бил с 2 лица, много подходящо за двуличието на римокатолицизма. На неговото име е наречен и първия месец от годината – януари. Култовете към римските езически богове са прехвърлени с нови имена към новосъздадената християнска религия.
 

Така е създадена Ватикана в изпълнение на пророчеството на Исус, дадено на апостол Йоан в книгата Откровение глава 17 стихове от 5 до 9 и точно в стих 9, в който се казва, че майката на блудниците и гнусотиите на земята Вавилон, седи на 7 хълма. Както това е разтълкувано още от реформаторите през Средновековието, блудницата седяща на седемте хълма е Католическата църква и нейният престол е във Ватикана, намиращ се на един от седемте хълма на Рим.

Римокатолиците решили да създадат нова религия, която да унищожава и преследва истинските християни и евреите и за тази цел им е трябвало харизматична личност, която да я създаде. И така те намират за подходящ Мохамед и изпълняват плановете си, но не става винаги така както те очакват.

               image
          Католиците са променили 10-та Божии заповеди в своя катехизис

Тук е важно да отбележим, че те са направили и друга важна промяна в християнството, като са променили втората и четвъртата заповеди от 10-те Божии заповеди, които са дадени в Изход глава 20 стихове от 2 до 17.

Втората забранява поклонение на мъртъвци, на светии, на идоли и икони, следователно засяга и проблема със спиритизма, а четвъртата заповед казва да помним и освещаваме съботата като ден на Господ.
Втората заповед са я махнали напълно, а четвъртата са я променили в пазене на езическата неделя, която е била ден на слънцето и празниците на църквата. Тези промени са записани в техния катехизис и представляват изпълнение напророчеството в Данаил глава 7 стих 25.

 

От действията на Ватикана разбираме, че фокусът на борбата е върху вярата в Исус и 10-те Божии заповеди. Стремежът на католиците е да отклонят хората от правилното учение на Библията и да наложат своето фалшиво такова.

Разбира се техните последователи и свещеници с нисък ранг не са виновни за измамата, но борбата е за спасението на всеки човек.
            




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - малко предистория, колеги..чу ли, бабо финландке?
22.03.2016 20:29
Преди приблизително 5300 години човечеството създава писмеността. Счита се, че това откритие слага началото на цивилизацията, тъй като цивилизация без писменост е немислима.

След това преди около 3750 години във Вавилон се появяват първите писани закони – вторият градивен елемент на цивилизацията.

И така стигаме до нулевата година – годината , в която Исус е разпнат в името на Бог и християнството– религията, която определя и до днес начина ни на живот и разбиранията ни за света.

През 570 година се ражда Мохамед – той , също като Исус, получава свещено знание от Бог и създава исляма – религия , която в днешно време е в центъра на всички събитие.

След 570 година светът се разделя на две - светът на Аллах и светът на Христос, светът на исляма и на християнството. Който си мисли, че тези два свята имат общо е в голяма заблуда. Който си мисли, че мирогледът на християнина и на мюсюлманина е един и същ жестоко греши. Който си мисли, че християни и мюсюлмани могат да живеят заедно на едно място да вземе да прочете малко история.

Ние – християните и те – мюсюлманите се избиваме от 1300 години.
цитирай
2. saankii - ебаси цивилизацията, ебаси прогреса ...
22.03.2016 20:30
Кръстоносни походи, инквизиция, религиозни гонения, насилствено налагане на религия - все неща, които са се случвали, благодарение на скъпата ни вяра.

Великата Френска революция заварва Европа, която е потънала в робство, неграмотност и мизерия. Европа, за която вярата в Бог, църквата и Ватикана са по-силни и по-важни от свободата, образованието и дори от живота.

И тя, Френската революция, издига лозунга - „Свобода, Равенсто, Братство”. И Европа се променя за добро – става по-свободна, по-образована и по-малко религиозна, защото религията спира да е най-важното. От нея по-важна става свободата.

И идва Първата световна война.

Тя заварва Европа индустриализирана, образована, почти без робство. И от пепелищата на война изниква новият демон - комунизмът.

Демон, който както се опитват все още да ни убеждават, е виновен за неравенството, за войните, за това, че хората са разделени. И настъпва заветната 1989 г. – годината, в която комунизмът загуби, годината, в която демокрацията победи. И отвсякъде се обясняваше как идва новият световен ред, как сега всички ще живеят щастливо и задружно, как ще се унищожат всички ядрени оръжия, всички дружно ще се прегърнем и ще заживеем като едно.

Годината е 2015 и светът се намира в най-голямата религиозна война, която някога е водена.

Обаче все още упорито се обяснява , че такава война няма, че всички много се обичаме и, че всичко си е наред - просто банда неграмотни ислямисти решили да си правят държава.

5300 г. писменост, 3750 г. законност, кръстоносни походи, инквизиция, Френска революция, две световни войни, комунизъм и накрая...ислямизъм.

Ебаси цивилизацията, ебаси прогресът.

Честито!

Автор: Петър Атанасов
цитирай
3. katara - нали обещах да пусна нещо по Темата...
22.03.2016 21:19
за планираните/ пр.2000години/ религиозни войни...Да ,не бъркам..
и,не правете от геополитиката ..селска клюка, колеги.За ,Бога !
Тъпо Е.
цитирай
4. saankii - 1984 !! Д. Оруел
23.03.2016 05:12
Ако направите паралел между Ислямската държава, Френската революция от 1789 до 1815 година, и Болшевишкия метеж от 1917-а, ще установите, че иде реч за един и същ процес. Доста отдавна той беше назован правилно – световна революция. Специално подбрани лидери използват пропагандата, за да размътят мозъка на мнозина. В повечето случаи я насочват към младите. Ясно защо. В тях е енергията, съчетана с по-малко знания и недостатъчен опит. Отлична цел! Подходящо брашно, от което да омесят тесто и да изпекат хляба на революцията
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: saankii
Категория: Хоби
Прочетен: 1775368
Постинги: 585
Коментари: 3415
Гласове: 3254
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930